News

OMG: Starbucks komt met een Insta-perfecte drankjes en dit is waar je ‘m kan halen

Starbucks komt met fotogenieke drankjes die deze zomer de show gaan stelen. De Refresha’s zien er niet alleen mooi uit, maar smaken ook nog eens heel goed. Er komt zelfs een langverwacht knalroze drankje: de Pink Coconut Refresha. Yes please!

Starbucks’ Refresha’s

Die warme zomerdagen roepen soms om verkoeling. Starbucks heeft de oplossing gevonden: dit jaar viert het bedrijf de start van de zomer met de komst van nieuwe dranksoorten. Er is zelfs een knalroze drankje. Dit is de Pink Coconut Refresha. Het is een ware trendsetter en steelt social media. Wil je nog leuke foto’s maken voor je Insta-feed? Dan heb je dit drankje zeker nodig. De serie van de Refresha drankjes bestaat ook uit onder andere de langverwachte Strawberry Açai.

Soorten drankjes van Starbucks

Dit zijn de nieuwe drankjes van de Refresha serie:

✰ Pink Coconut Refresha

✰ Cool Lime Refresha 

✰ Very Berry Refresha

✰ Strawberry Açai Refresha

De Refresha’s zijn gemaakt van groene koffie-extract, vruchtensap en echt fruit. Als dat niet zomers klinkt? We denken wel dat dit drankje een boost geeft aan je dag. niet alleen de kleur maakt je vrolijk, maar wat erin zit ook!

Nieuwe Frappuccino

Ook voor fans van de Frappuccino hebben we goed nieuws. De nieuwe smaken Mango Passion Yoghurt en de Red Berries Yoghurt Frappuccino.

✰ Mango Passion Yoghurt

✰ Red Berries Yoghurt Frappuccino

Westfield Mall

In het nieuwe winkelcentrum in Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands) kun je de nieuwe drankjes proberen. Mocht je liever nog niet de deur uit willen vanwege het virus, dan snappen we dat. Starbucks verkoopt de drankjes ook via Uber Eats. Je kan je favo zomerdrankje dus gewoon naar huis halen.

Vegan opties

De drankjes van Starbucks zijn ook vegan verkrijgbaar. Dit wordt alleen maar beter! De drankjes zijn namelijk zuivelvrij te verkrijgen. Doormiddel van soja-, haver-, kokos- of amandeldrink worden je drankjes op de lekkere manier klaargemaakt als je vegan bent. Yum!

Lees ook:

11 hotspot terrassen in Amsterdam waar jij en je besties deze zomer heen moeten
★ Dit is het super easy recept voor koffiemousse zonder koffiezetapparaat

Bron: StarbucksBeeld: Unsplash, Starbucks