News

FOTO: André Hazes en Sarah van Soelen zoenend op de cover van Story

Kleine kans dat je het gemist hebt: de romance tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Dat de zanger gek is op influencer Sarah, is nu wel duidelijk. De twee poseren namelijk zoenend op de cover van roddelblad Story.

André Hazes en Sarah van Soelen zoenend op cover van Story

André Hazes is na een ‘indrukwekkende’ single periode van een paar weken weer verliefd. En de lucky lady is Sarah van Soelen. Wat baby momma Monique Westenberg daarvan vindt, maakt de twee kennelijk weinig uit, want eerder stonden ze al samen op Instagram. Maar dat niet alleen, de tortelduifjes hebben ook al hun eerste liefdesvakantie achter de rug naar partyeiland Ibiza. Inclusief de kersverse schoonfamilie van André. Toch doet het nieuwbakken koppel daar nóg een schepje bovenop. De twee staan namelijk zoenend op de cover van Story! Ook vertelt André in het blad openhartig over zijn relatie met Sarah. Je checkt de zoenfoto hier

Interview André Hazes aan Story

Duidelijk is dat André heel erg verliefd is. “Het is fijn om volledig jezelf te kunnen zijn, en je geaccepteerd wordt om wie en hoe je bent. Ik ben gelukkig en hoop dit gevoel heel lang vast te mogen houden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.” Ook vertelt de zanger in het blad over zijn break up met ex-verloofde Monique Westenberg. Deze romance strandde pas afgelopen december. “Mijn relatie met Monique is op dit moment goed. Er is geen sprake van ruzie.”

Nieuwe bio

Dat ook Sarah van Soelen dol is op de ‘Leef’-zanger, blijkt wel uit haar nieuwe Instagram-bio. ‘♥ 𝓐𝓗’, staat er. Ben jij benieuwd hoe Sarah er vroeger uit zag? Je ziet het hier.

Bron: Cosmopolitan, StoryBeeld: iStock