Spot on: André Hazes en (liefje?) Sarah van Soelen samen op de foto

News door Michelle van der Molen

Is Dré wel in love met Sarah van Soelen of zijn het just friends? Dé vraag waar heel showbizz Nederland het antwoord op wil weten. En geef maar toe: jij bent ook net iets te nieuwsgierig. We got news: er zijn beelden van de nieuwe tortelduifjes...

André Hazes en Sarah van Soelen 

Is het dan tóch waar? Een week geleden bracht André Hazes het shocking nieuws naar buiten. Het huwelijk tussen hem en zijn ex-liefde Monique Westenberg is niet meer. Hij verliet zijn (fresh!) verloofde, omdat hij - volgens zijn eigen bericht - niet aan haar verwachtingen kon doen. De roddels vlogen direct over de toonbank: hij was terug bij Bridget Maasland. Nee, nee, toch niet. Een nieuw liefje: vriendin Sarah van Soelen. Dat moest d'r zijn! 

Sarah van Soelen

Sorry girls: het lijkt erop dat Dré niet meer beschikbaar is. Vorige week schreef hij nog dat de familie van Soelen hem enkel opvangt in deze moeilijke tijd. Met Sarah is hij al langer bevriend, maar hij sluit ook niet uit dat daar niets kan groeien... Sarah van Soelen is 25 jaar, influencer en werd eerder al gespot met Lars Veldwijk, terwijl hij nog met Monica ging. 

Samenwonen

Een paar dagen later werd het verhaal nog ingewikkelder: in een interview met Shownieuws bevestigt André dat hij op dat moment bij de familie van Soelen in huis woont

Als Patty vraagt of er seksueel contact is geweest reageert André twijfelachtig. "Eh, nee. We hebben nog geen... Laat ik het zo zeggen... Nee, het is nog geen sex." Vervolgens maakt hij het nogal ongemakkelijk door haar een 'leuk wijf' te noemen. "Maar ik zeg je eerlijk: ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top, ik voel me begrepen, ze snapt het, ik kan goed met haar praten. Ja, ze zou een goede vrouw zijn. Alleen: er is nog niks."

via GIPHY

Pictures 

En nu zijn er dus foto's! Waarop de twee lovebirds het wel heel gezellig zouden hebben. 'Zó laat Sarah André Hazes stralen na liefdesbreuk', schrijft het weekblad Story, van wie de foto's afkomstig zijn. Of de liefde er echt vanaf spat, mag je zelf oordelen. Maar zeg nou zelf: het is geen big surprise als de twee over een paar weken wél naar buiten komen als brand new couple.