Beauty

Trendy zomer kapsels 2021: welke haarstijlen gaan we deze zomer massaal dragen?

Wil je binnenkort (of heb je je afspraak al staan) naar de kapper, maar ben je er nog niet helemaal uit wat je deze keer met je kapsel wil? We helpen je een beetje op weg. Je hoeft alleen nog een keuze te maken. Dit zijn dé trendy zomer kapsels van 2021.

Zomer kapsels 2021

★ Be yourself

Meiden die krullen hebben, willen stijl haar en meiden die stijl haar hebben, willen krullen. Maar probeer eens je eigen haar te stylen zoals het is. Die krullen kun je veel mooier laten uitkomen en je gestijlde haar kan je ook opsteken bijvoorbeeld. Be the best version of yourself!

★ Warme kleuren

Ook de warme kleuren zullen in de zomer van 2021 steeds meer terugkomen. Met variaties in de tinten wordt de haarkleur levendig en blijft het er leuk en natuurlijk uitzien. Het draait bij deze kleur om de nuance.

★ Moderne shag

Ook de 90’s shag haircut komt terug als zomer kapsel 2021. De haartrend kenmerkt zich doordat het haar in verschillende lagen is geknipt. Deze zomer look geeft je haar een androgyne look met zachte golvende lokken. Deze trend staat het best bij een aardse of nude haarkleur.

★ Beach look

Deze look is echt een zomer kapsel 2021. De natuurlijke lichtheid van het haar wordt nagebootst van een balayage of juist met behulp van highlights. Probeer eens de blonde kleuren uit. Je creeërt hiermee een look waarmee het lijkt alsof je net op vakantie bent geweest. Als je dan nóg meer wil opvallen: maak wat beach waves in je haar.

★ De klassieke bob

Je zit verkeerd als je dacht dat de korte bob niet meer van 2021 was. Deze haartrend is echt een kapsel voor de zomer van 2021. Deze haartrend is voor ieder haartype en elk gezichtsvorm geschikt. Het is wel een kort kapsel, dus als je geen zin hebt om je lange lokken af te laten knippen, zullen we deze trend afraden.

Lees ook:

♥ 10 dingen waar je jouw haar goed mee verpest
♥ Dit zijn de beste kleurspoelingen (en je wast ze er heel simpel weer uit)

Bron: KeuneBeeld: Unsplash