Travel

Foto’s: 6x hier wil je ooit nog een keer heen op vakantie


Ben je nog opzoek naar een volgende vakantiebestemming? Dit zijn dé plekken waar je ooit nog een keer heen wil gaan. It look’s so good!

♥ Santorini, Griekenland

De witte huisjes met de blauwe daken. Daar staat Santorini onder andere bekend om. Het ziet er zo mooi uit hier! Santorini heeft een hoop leuke restaurantjes, barretjes en heerlijke hotels om lekker te ontspannen. Bekijk de foto’s hieronder.


♥ Las Coloradas, Mexico

Heb je altijd al wel eens in een roze meer willen zwemmen? In Mexico kan het. Dit strand ligt aan roze water. Perfect voor je Instagram foto bijvoorbeeld. Als je de foto’s hieronder ziet, wil je het liefst gelijk een retourtje boeken.


♥ Whitehaven Beach, Australië

Dit is ook weer typisch zo’n plek om op je bucketlist te zetten. Dit is het mooite strand van de wereld als je het ons vraagt. loop over het zachte, parelwitte strand en neem een duik in het heldere water.


♥ Ibiza, Spanje

Niet alleen het uitgaan en het wilde leven is mooi op dit eiland, maar de natuur en de hotels bieden zoveel meer. Neem bijvoorbeeld het hotel Paradiso. Dit hotel heeft bijna alles in het roze! Het eiland staat bekend om de clubs, maar kijk eens even naar de omgeving en natuur van dit eiland. Just, wauw.


♥ Bora Bora, Malediven

Het ligt tussen Australië en Zuid-Amerika in de Stille Oceaan. We dromen er nog elke dag van om nu op Bora Bora te zijn met een cocktail in je hand en genietend van het uitzicht. Kijk nu hoe mooi het daar is.


♥ Amalfi kust, Italië

Als het aan ons zou liggen, zouden we gelijk een retourtje boeken naar Italië. Deze kust is zo mooi en romantisch. Just look at it. de gekleurde dorpjes tegen de hoge kliffen, terrasjes met uitzicht op de zee en een route die je kan rijden langs het water. Deze kust heeft het allemaal. Het is dan ook niet gek dat deze plek op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Lees ook:

★ Instagram vs. reality: deze hotspots op vakantie lijken véél mooier op Instagram
★ Je kunt nu met je vriendinnen dit Barbie huis boeken via Airbnb

Beeld: Unsplash