Lifestyle

Juicy: in deze films hebben de acteurs echt seks gehad op de set


Een steamy filmscene opnemen. Veel acteurs moeten het doen voor hun werk. Deze intieme scenes worden vaak opgenomen met een kleine crew zodat de seks er echt en intens uitzien. Wist jij dat sommige acteurs daadwerkelijk seks hadden op de set? In deze 7 film verwende de tegenspelers elkaar echt!

1. 9 Songs

Deze film wordt als een van de meest expliciete mainstream-films gezien. 9 Songs gaat over een jonge wetenschapper die terug denkt aan zijn relatie met een uitwisselingsstudente. Deze herinneringen zijn sexy, heel gedetailleerd en niet geacteerd. De twee hebben echt seks gehad op de set.


2. Brown Bunny

Deze film is vooral bekend geworden om een heftige scene. In de scene geeft Chloe Sevigny haar tegenspeler echte orale seks. Achteraf bleek dat de twee al een keer intiem waren geweest en daarom vond Chloe het niet erg. De film gaat over Bud, een man die opweg naar Californië is en terugdenkt aan zijn oude liefde.


3. Spetters

Nederlandse film hebben vaak een overvloed aan (onnodige?) naaktscenes. In de film Spetter zijn er ook genoeg te spotten, maar een aantal steamy momenten zijn niet gespeeld. Het verhaal gaat over een man die seks heel erg belangrijk vind. Hij ontmoet Fien en zij gebruikt seks om te krijgen wat zij wil. In de film zie je hetero- en homoseksuele seksscenes expliciet in beeld.


4. Little Ashes

Wil jij het klaarkom-gezicht van Robert Pattinson zien? Kijk dan de film Little Ashes. Het verhaal gaat over de kunstenaar Dali, gespeeld door Robert Pattinson. Hij ontmoet twee andere kunstenaars en er ontstaat een hechte maar complexe band tussen hun. In de film trekt Dali zich af en Robert wilde dit zo echt mogelijk over laten komen. Dus hij besloot daadwerkelijk zichzelf af te trekken op de set. Zijn gezicht is zijn echte klaarkom-gezicht.


5. Nymphomaniac

Voor deze heftige film zijn de acteurs intiem geweest op beeld. Er zijn zelfs porno-acteurs ingezet om de film extra spicy te maken. Het verhaal gaat over de seksverslaafde Joe. Ze is in elkaar geslagen en wordt gered door Seligman. Aan deze persoon vertelt Joe haar leven als seksverslaafde. We zien een aantal expliciete flashbacks.


6. Love

Love gaat over de 25-jarige Murphy. Hij wordt gebeld door de moeder van zijn ex. Ze is namelijk vermist. Nadat hij de telefoon weer neerlegt krijgt Murphy allerlei flashbacks naar hun relatie. Waaruit blijkt dat ze veel hete momenten hebben beleefd. 


7. Pink Flamingo’s

Dit is de raarste film uit het rijtje. Pink Flamingo’s gaat over Divine. Ze is een drag queen die is uitgeroepen tot de vieste persoon op de aarde. Dit bewijst ze verder in de film. Onder andere door haar eigen zoon orale seks te geven…De acteurs hebben deze orale seks echt op de set uitgevoerd.

 
Bron: buzzfeed.com, superguide.nl, ze.nl, moviescene.nlBeeld: istock

Must reads 👀