News

May the Lord open: The Handmaid’s Tale seizoen 4 staat NU op Videoland

Wow. Eindelijk is-ie hier. Door deze gekke tijden hebben we er lang op moeten wachten, maar The Handmaid’s Tale seizoen 4 is vanaf vandaag te bewonderen op Videoland. Je kan niet één maar zelfs twee afleveringen kijken vandaag. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie. Blessed be the fruit!

Season 4 van The Handmaid’s Tale is here

Dit seizoen wordt intenser dan ooit. June ((Elisabeth Moss) gaat de strijd aan tegen Gilead, nadat ze bijna honderd kinderen naar Canada wist te smokkelen. Ze wist zich schuil te houden op een boerderij, waar ze door de vrouw des huizes wordt verzorgd. Eenmaal op de been, kan haar strijd tegen Gilead beginnen. Dit wordt wat.

“June vecht terug tegen Gilead als de dappere rebellenleider. Maar de risico’s die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke situaties met zich mee”, belooft de Amerikaanse streamingdienst Hulu. “Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigen haar en haar meest dierbare vriendschappen kapot te maken.”

Speciaal seizoen

Dit is dan ook een speciaal seizoen voor de serie. Elisabeth verscheen niet alleen vóór de camera, maar ook erachter. Ze heeft drie afleveringen mee geregiseerd. Hoe cool! “Toen een regisseur klaar was en vertrok, en niet terug kon komen omdat-ie twee weken in quarantaine moest, moest iemand anders regisseren”, vertelt de actrice tegen RTL. “Dus opeens was ik de beschikbare regisseur.” Dat was zéker geen straf, zo laat ze weten. “Er zijn zulke briljante acteurs. Het was zo fijn om in die hoedanigheid met ze te werken na drie seizoenen hun tegenspeelster te zijn geweest.”

Check hier alvast de trailer om helemaal in de stemming te komen:

Lees ook:

✰ Bingen maar! The Handmaid’s Tale seizoen 4 staat op deze datum online
✰ The Handmaid’s Tale seizoen 4 is onderweg en ook seizoen 5 is bevestigd

Bron: GraziaBeeld: Brunopress