Series & Films

Bingen maar! The Handmaid's Tale seizoen 4 staat op deze datum online

Videoland heeft zojuist de releasedatum van 'The Handmaid's Tale' aangekondigd. En dat is al sneller dan je denkt! Vanaf vrijdag 30 april zie je het vierde seizoen van onze favo creepy serie op Videoland. Op die dag zijn er ook meteen twee afleveringen te zien. YES!

The Handmaid's Tale op 30 april op Videoland

The Handmaid's Tale gaat over de bizarre stad Gilead. In de super gelovige stad worden dienstmaagden gebruikt om kinderen te krijgen voor rijke gezinnen. Hoe bizar is dat, brr! In de serie volgen we dus het verhaal van dienstmaagd Offred en die maakt een heleboel creepy dingen mee in haar leven. Na drie seizoenen staat seizoen vier dus op 30 april op Videoland! En extra goed nieuws: op die dag zijn er meteen twee afleveringen te zien. Daarna volgt er iedere week een nieuwe. Wij zijn super exited!

The Handmaid's Tale

De dramaserie speelt zich af in de toekomst en is gebaseerd op de roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een hele bizarre samenleving die oorspronkelijk bij de VS hoorde. In het nieuwe seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico's die ze neemt, brengen een heleboel bizarre en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak zorgt voor een heleboel vreemde scenes. Check hieronder alvast de trailer van The Handmaid's Tale om alvast in de stemming te komen. 

Beeld: Videoland
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved