News

Love Island-Mattheüs heeft een relatie met deze Ex On The Beach-ster

Love Island-Mattheüs en Jaimy bleken toch niet voor elkaar gemaakt te zijn. Nadat de twee een einde maakte aan hun relatie keek Mattheüs rustig verder. Hij gaat nu met een Ex On The Beach-ster! Dat bewijst maar weer dat de realitywereld heel klein is.

Love Island-Mattheüs heeft een nieuwe vriendin

Mattheüs Jonckheere kennen we allemaal uit Love Island 2020. In het programma leek het alsof hij voor Raphaëlla zou kiezen, maar na een tijdje schoof hij haar opzij. Raphaëlla moest plaats maken voor Jaimy. Het leek erop dat de twee gelukkig met elkaar waren. Helaas liep deze relatie stuk na Love Island. Nu heeft Mattheüs opnieuw de liefde gevonden met een Ex On The Beach-ster.

Deborah van Lingen

Ken jij Deborah van Lingen nog? Deze babe liep het strand op tijdens Ex On The Beach Double Dutch seizoen 5 als de ex van Roy. Hij probeerde Deborah voor zich te winnen, maar dit lukte niet. Het lijkt erop dat Deborah nu in de armen van Mattheüs is gevallen! Ze plaatst deze super lieve foto met haar kersverse liefde. Mattheüs reageert op de foto met: ‘My boo💙🥰’. Super lief!

View post on Instagram
 

Wil jij op de hoogte blijven van alle reality-gossip? Lees dan ook:

– Ex On The Beach-Elias heeft een nieuwe vriendin (en zo ziet ze er uit)

– Van badboy naar papa: Angelo van Temptation Island krijgt een kindje

– Dit is de bizarre reden van de break-up tussen EOTB-Olivia en Dennis

Beeld: RTL

Must reads 👀