News

Van badboy naar papa: Angelo van Temptation Island krijgt een kindje

Je herinnert je vast Angelo nog wel van Temptation Island. De knappe vrachtwagenchauffeur met tattoos over zijn hele lijf, probeerde het aan te leggen met Eva Voorjans. Helaas zonder succes, maar buiten Temptation Island doet Angelo het een stuk beter bij de vrouwen. Deze voormalige badboy wordt namelijk papa!

Angelo Koppen van Temptation Island wordt papa

Pas een krappe twee maanden geleden kondigde Angelo Koppen, voornamelig Temptation Island-verleider, aan dat hij in een serious relationship zit. Wij moesten daar wel even van bekomen, want de hotte vrachtwagenchauffeur annex stripper stond altijd bekend als mister badboy. Of misschien kwam dit wel vooral door zijn uiterlijk. Tijdens het vorige seizoen van Temptation Island probeerde hij Eva uit de tent te lokken, maar dat lukte hem helaas niet. Eva is inmiddels hartstikke happy met haar liefje Kevin, maar ook met Angelo is het goed gekomen. Hij is namelijk hartstikke verliefd op zijn vriendin Annika. Sterker nog: ze krijgen al een kindje! Bij een super lieve foto van hem en zijn vriendin schrijft hij: “Tien kleine vingers, tien kleine tenen. Met liefde en dankbaarheid groeit onze familie. Deze kostbare ziel, zo lief en nieuw. Dit kleine leven: een grote droom komt uit!” In de hashtags vermeld Angelo dat de baby in november 2021 geboren gaat worden. Zijn vriendin Annika is dus ongeveer drie maanden zwanger. 

View post on Instagram
 

Angelo Koppen kennen we dus als verleider in Temptation Island, maar wist je dat je hem van nóg een juicy programma kunt kennen? Hier lees je er alles over.

Must reads 👀