News

Babynews! Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn worden ouders

Over het liefdesleven van Dave Roelvink is al veel geschreven en gezegd. De knappe tattooboy ging eerst met Julia Mekkes, maar helaas hield deze liefde geen stand. Nu is de realityster al een poosje gelukkig met zijn vriendin Jazzlyn. Zo gelukkig zelfs, dat de twee een kindje krijgen!

Dave Roelvink wordt papa

De 27-jarige Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn worden ouders! De twee kondigen dat aan met een super zoete foto op Instagram. “Ik word vader! Eindelijk mogen we het vertellen: begin november krijgen we ons eerste kindje”, schrijft hij bij de foto. In de post zien we ook een video waarin Jazzlyn hem het goede nieuws vertelt door een speentje te verstoppen in zijn bakje yoghurt. Hilarisch om te zien in de video is zijn reactie op de aankondiging.

View post on Instagram
 

Dave Roelvink en zijn love life

Dave Roelvink was tot vorig jaar samen met Julia Mekkes (waar hij zelfs een huis mee had gekocht), maar in oktober gingen de twee uit elkaar. In totaal waren Dave Roelvink en Julia Mekkes drie jaar samen. Al met al is het einde van een relatie volgens Julia niet het einde van de wereld. “Vooral als je niet meer het beste in elkaar naar boven haalt en de relatie jullie beiden veel energie kost.” Inmiddels is Dave dus weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn. De twee ex-liefjes waren elkaar weer tegengekomen. Over zijn liefde voor Jazzlyn schreef Dave eerder: “Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft dit aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten. Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?” En dat is dus heel goed gelukt.

View post on Instagram
 

 

 

Inmiddels kennen we Dave Roelvink als een knappe, gespierde man met veel tattoos, maar wil je weten hoe hij en zijn broer Donny er vroeger uit zagen? Je leest het hier.

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀