News

André Hazes en Sarah van Soelen zijn samen op het vliegtuig gestapt

Na lang ontkennen heeft André Hazes eindelijk toegegeven dat hij een relatie heeft met Sarah van Soelen. De kersverse lovers zijn gespot op Schiphol. Op naar hun eerste liefdesvakantie. Waar die naartoe gaat? Naar de zon!

André Hazes en Sarah van Soelen gaan samen op vakantie

André Hazes en Sarah van Soelen zijn heel lang het middelpunt geweest van de media. Zijn de twee een stel of niet? Na de breakup van Monique werd de zanger al snel gespot met Sarah van Soelen. André ontkende heel lang zijn relatie met de influencer, maar in een interview bij talkshow Beau vertelde André eindelijk de waarheid. “Ik ben gek op dat meisje”, waren de verlossende woorden. Super lief!

Op Schiphol gespot

André en Sarah zijn samen op Schiphol gespot. Hier zie je de foto. Wij snappen wel dat ze aan vakantie toe zijn! Er is super veel ophef geweest rondom het stel en nu hebben ze eindelijk een beetje rust. De twee zijn volgens De Telegraaf onderweg naar Ibiza.

Insta-official

Nadat de kersverse lovers hun relatie bekend maakte waren ze onafscheidelijk. Via Instagram laat het koppel weten dat ze echte soulmates zijn. Toch hebben ze nog geen foto met elkaar op hun feed staan. Zouden ze deze vakantie een lief kiekje posten? Wij hopen het! Dan zijn ze ook helemaal Insta-official!

View post on Instagram
 

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀