Lifestyle

New music friday: 3FM-talent Wies komt met een nieuwe single en er zijn nieuwe artiesten op komst

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat beteken tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Met deze week nieuwe muziek van onder andere Amber Delil en de band Wies.

New music friday

Amber Delil – Ben Je Vergeten

Amber Delil ken je waarschijnlijk van haar rol bij de radiozender SLAM! Voor de zender heeft ze onder andere het programma ‘Statements’ gepresenteerd. Maar deze boss babe kan meer dan presenteren. Ze is ook een muziekcarrière begonnen en daarover hebben wij haar gesproken! Ben jij benieuwd naar haar nieuwe nummer? Check hem hieronder!

Wies – Meisje

Misschien ken jij deze groep nog van de 3FM Talent Awards. Deze prijs hebben ze namelijk in ontvangst mogen nemen. Ben jij een fan van alternatieve bandjes, maar wel met een pop-sound? Dan moet je deze groep eens gaan checken!

Jèr & Lauf – Mariana

De Leidse Jèr en Lauf zijn een upcoming muziek duo. Hun eerste single Mariana is in samenwerking met het label Trifecta uitgebracht. Eerlijk, als je dit hoort dan wil je toch dansen?! De vrienden voelen elkaar perfect aan in de studio en dat is te horen. Artiesten om in de gaten te houden dus!

Big2 en Antoon – Dansen Met Mij

Antoon is ook een nieuwe artiest in de game die je in de gaten moet houden. Zijn muziek is uniek en super herkenbaar. Big2 is natuurlijk al langer bekend en de combinatie tussen deze twee is top! Deze tune is de perfecte afsluiter van deze lijst.