Lifestyle

VIDEO: dit zijn de eerste (behind the scenes) beelden van La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel seizoen 5 is onderweg! Na een super spannende cliffhanger zit iedereen met smart te wachten op het volgende seizoen. Fans zijn aan het speculeren wat er allemaal gaat gebeuren, maar de acteurs houden hun mond dicht. Netflix deelt nu een teaser over seizoen 5. Yes!

La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel-fans smachten naar een nieuw seizoen. Gelukkig wordt het vijfde seizoen nu gefilmd! De afleveringen komen waarschijnlijk dit jaar of volgens jaar op Netflix. Een precieze datum is nog onbekend. De acteurs vertellen helemaal niets over het volgende seizoen, maar Netflix deelt wel een kleine preview.

Instagram

Op Instagram plaatst de streamingdienst een aantal behind the scenes foto’s. Op de foto’s staan de favoriete acteurs uit de serie. Ze zijn super druk bezig met het filmen van het vijfde seizoen! Op de kiekjes zijn selfies te zijn van de professor, Tokio, Raquel en Denver. Ook Stockholm a.k.a. Mónica staat op een foto. Dit is het meest gehate personage uit de serie: Arturo.

Reacties

Fans reageren massaal onder de plaatjes. Iedereen is super enthousiast en ze kijken uit naar het volgende seizoen. Opvallend is dat er meerdere fans pleitten voor de dood van Arturo. Zouden de makers hier naar luisteren? We zien het in La Casa de Papel seizoen 5!

Heb jij Netflix helemaal uitgespeeld? Check dan onze tips!

– Netflix films: Seaspiracy

– Deze films en series zijn nieuw op Netflix in april #2

– Netflix films: Thunder Force

Beeld: Bruno Press