News

Pretty: Apple komt met paarse iPhone 12 (en nog veel meer handige nieuwe snufjes)

Apple staat erom bekend dat ze ons leven een stuk gemakkelijker maken. Exited waren we dus ook om te horen dat er een paarse (!) iPhone 12 on her way is. Ook komt Apple met dé perfecte oplossing voor sloddervossen die altijd álles kwijt zijn: de AirTag!

Apple komt met langverwachte AirTag
Sta je eindelijk ready om de deur uit te gaan, ligt je telefoon nog in je slaapkamer. Met je AirPods ernaast. Als je dit herkent, gloort er hoop aan de horizon. Apple lanceerde gisteren een heleboel fijne nieuwe producten, waaronder de AirTag. Per-fect voor als je altijd op zoek bent naar zo’n beetje de hele inhoud van je tas. De AirTag is een klein schijfje dat je ergens kan plaatsen waar jij dat handig vindt. Met de Vind mijn-app zie je dan direct waar je stuff verstopt ligt. Handig! De AirTag kost 35 euro per stuk of 119 euro per vier stuks en zijn vanaf 30 april te koop.

Paarse iPhone 12
Niet alleen presenteerde Apple die nieuwe apparaatjes waardoor je leven gemakkelijker wordt én kwamen ze met nieuwe iPads op de proppen, ook is er een nieuwe Apple TV on her way. Mét vingerafdrukherkenning! Over iPhones gesproken: er komt dus ook een paarse versie van de iPhone 12 op de markt. OMG. Het is niet de eerste keer dat Apple na een aantal maanden een nieuwe kleur aankondigt, maar de kleur is wel uniek: paars. Het nieuwe model is te koop vanaf 30 april in twee formaten: iPhone 12 en iPhone 12 mini. Beste lentekleur als je het ons vraagt!

Podcasts
Last but not least was er nog nieuws over podcasts. Apple komt met een betaalde abonnementsdienst voor Apple Podcast, waarmee mensen zonder reclames naar afleveringen kunnen luisteren. Ideaal als je het ons vraagt. Ook moet het makkelijker worden om podcasts terug te vinden.

Bron: Apple NederlandBeeld: Apple Nederland

Must reads 👀