News

Dit is de bizarre reden van de break-up tussen EOTB-Olivia en Dennis

Het liefdesleven van Dennis Roos en Olivia Talar uit Ex On The Beach 2020 is behoorlijk ingewikkeld. De twee vonden elkaar in het programma, gingen weer uit elkaar en kwamen weer bij elkaar. Deze week was het wéér uit. En nu blijkt dat het vooral Dennis was die voor de break-up heeft gezorgd.

EOTB-Dennis en Olivia uit elkaar en dit is de reden

Gisteren schreven wij dat de lovestory tussen Dennis en Olivia van Ex On the Beach nu écht over is. De twee hadden al een poosje een knipperlicht relatie, maar leken ondanks alle drama tijdens het programma toch samen lol te hebben. Want Dennis was eerst met Olivia en daarna weer met zijn ex Tessa (onder andere tijdens een steamy date in het vliegtuig). Toch ging hij vervolgens weer met Olivia. En dat is nu dus weer uit. Snap jij het nog? Wij ook niet.

‘Boys avond only’

Wat we wel weten is dat Olivia aan roddelqueen Fawry Not Sorry heeft verklapt dat Dennis een scheve schaats heeft gereden. En dat nog op beeld ook. Tijdens zijn verjaardag ging alles mis, want Dennis had het iets te gezellig met mooie dames. En dat allemaal terwijl Olivia zelf niet eens was uitgenodigd. “Hij huurde een villa met zijn vrienden, wat een ‘boys avond’ zou moeten worden. Daar bleek niets van waar. Het werd uiteindelijk een feestje met een heleboel vrouwen”, vertelt Olivia. En het sneue was dat de niet uitgenodigde Olivia hier achter moest komen via Instagram Stories… “Ik heb filmpjes gezien van die avond; het was geen normaal feestje…” 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀