News

EOTB-Olivia en Dennis zijn weer uit elkaar (en nu definitief?)

EOTB-Olivia en Dennis hebben nogal een knipperlicht relatie. Het was aan, toen ging het uit. Daarna was het toch weer aan en nu is het weer uit. Volg jij het nog? We praten je bij.

EOTB-Olivia en Dennis zijn niet meer samen

Ex On The Beach Double Dutch 2020 was weer een vermakelijk seizoen. Olivia en Dennis waren twee van de opmerkelijkste kandidaten. Dit komt omdat Olivia haar Dennis vanaf het begin trouw bleef, maar Dennis dacht hier anders over. Hij deelde het bed naast Olivia ook met zijn ex Tessa en een paar andere vrouwen.

De eerste breakup

Zoals we al schreven hebben de twee een lastige relatie gehad. Eerst met veel ups en downs in Ex On The Beach. Daarna bleek dat de twee botsende karakters hadden. Om deze reden is het de eerste keer uit gegaan. Later plaatste Olivia een foto op Instagram waarop ze zoenend met Dennis te zien is. Het koppel was toch weer bij elkaar.

Breakup nummer twee

Nu wordt het ingewikkeld…De twee leken namelijk weer helemaal gelukkig samen, maar dat bleek schijn. Op haar Instagram bevestigde Olivia dat het weer uit is met Dennis. Dit doet ze via een Q&A op haar story. Een van haar volgers vroeg of ze nog een relatie heeft met Dennis. Hierop zij ze ‘nee’ zonder enige uitleg. Hmm, waarom zou het nu weer uit zijn?

Bron: Instagram @olivia.talar

Beeld: MTV, Instagram @olivia.talar

Must reads 👀