Celebs

Cha-ching! Dit is het bizar hoge salaris van Britt Dekker

Hoeveel salaris verdien je als je een mediapersoonlijkheid bent? Deze vraag heeft iedereen zichzelf wel eens afgevraagd. Wat harkt een influencer, realityster of presentatrice nou precies elke maand binnen? Britt Dekker heeft (per ongeluk) het boekje open gedaan over haar salaris.

Het salaris van Britt Dekker

Britt Dekker heeft nu al een lange tv-carrière achter zich. Ze deed mee aan het datingprogramma Take Me Out. Daarna werd ze super bekend door haar deelname aan Echt Meisjes In De Jungle. Ze won het programma en kreeg daarmee €30.000,-. De blondine heeft het imago van een ‘dom blondje’, maar ze heeft het stiekem wel goed voor elkaar! Op dit moment doet ze klussen voor NPO Zapp en werkt ze samen met Wendy van Dijk aan een programma. Ze speelt zelfs de hoofdrol in een film! 

Salaris in de vorm van een paard

Britt heeft een paar presentatieklussen gedaan in ruil voor haar paard George. Hier maakt ze geen geheim van. Het precieze bedrag wat John de Mol hiervoor heeft neergelegd is onbekend. Natuurlijk kan je in eens op Google kijken hoeveel een paard ongeveer kost, maar dit verschilt nogal per dier. Dit is dus moeilijk te schatten.

View post on Instagram
 

Een gift

Het paard is dus moeilijk te berekenen, maar de blondine heeft nog iets verklapt. Britt heeft een gift gedaan van €70.000,- aan een goed doel. Na de gift vertelde ze dat ze ongeveer haar maandsalaris heeft gedoneerd. Dat komt neer op €840.000,- per jaar. Lekker cashen!

Het vermogen

De presentatrice verdient dus een lekker zakcentje met haar klussen. Als je haar huis in Purmerend en haar felroze Ford Ka meetelt, kom je op een vermogen van €700.000,- uit. Dat klinkt zeker niet verkeerd!

via GIPHY

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀