Lifestyle

Alle 173 McDrives van Nederland langsgaan: Sanie (23) deed het

In Nederland hebben we 173 McDrives. Sanie Patty verveelde zich en ging álle 173 drives langs om de coronaverveling te bestrijden. Hij bestelde ook bij elke drive wat te eten en bewaarde de bonnetjes van de bestellingen in twee goudgele plakboeken. Over een McDonald’s lover gesproken!

Langs alle McDrives van Nederland
Het kostte de 23-jarige Sanie maar liefst negen dagen, negen tankbeurten en ongeveer 1200 euro. Nergens reed hij langs zonder een bestelling te plaatsen. Zijn ultieme favoriet? Kipnuggets. Sanie denkt er honderden gegeten te hebben tijdens zijn reisje langs alle McDrives. Daar komen nog de McKroketten en hamburgers bovenop. Het is dan ook niet de gezondste trip geweest voor Patty. Alleen de Big Mac ontbrak in de bestellinglijst. Die vond hij ‘niet lekker genoeg’.

Op de kaart
Hoe kwam hij in vredesnaam op dit bizarre idee?! Well, een collega daagde hem uit. Ze reden na werk naar de McDonald’s en kwamen erachter dat ze op die weg alleen al langs vier verschillende McDrives reden. “Hij daagde mij uit om overal eten te bestellen dat liep een beetje uit de hand, want daarna kwamen we op alle McDrives uit.” Oops!

Diepe vriendschap
Bij de ANWB kocht Sanie een kaart van Nederland en zocht vervolgens op Google Maps alle McDrives op. De McDrives tekende hij op de kaart, zodat de route duidelijker werd. Telkens als hij weer naar een McDrive reed, nam hij een vriend mee. Het is immers leuker om met z’n tweeën weg te gaan, dan alleen de route af te gaan. “Je zit de hele dag met elkaar opgescheept, waardoor je diepere gesprekken voert. Ik heb mijn vrienden beter leren kennen, dát was het mooiste aan dit avontuur.” Wanneer Sanie zijn bestelling niet op kreeg (wat logisch is als je langs ongeveer 19 McDrives gaat per dag), dan nam hij het mee naar huis. “Als je je kipnuggets en burgers de volgende dagen onder het tosti-ijzer legt, worden ze weer krokant.” Hmm, wij weten niet of dat heel lekker smaakt, maar goed.

 

 Check hier de leukste drive-thru’s van Nederland

 

via GIPHY

Langs alle KFC-restaurants gaan. Daarna komt misschien de Burger King en wie weet wat daarna nog komt. Het tellen van de restaurants heeft hij alvast gedaan. 51 en 29 restaurants te gaan. Zie hieronder de video.

Lees ook:

★ Droombaan: Deliveroo zoekt foodreviewers om een jaar lang gratis eten te testen
★ Koningsdag 2021: Ga langs de oranje tompouce drive-thru

Bron: Nieuws LiveBeeld: Pexels