Lifestyle

Bizar: dit zijn de ergste verhalen over gestoorde exen #2


Een breakup is altijd pijnlijk. In het begin denk jij dat je nooit meer zonder de ander kan, maar na een tijdje went het. Misschien kom je er wel achter dat jouw ex geobsedeerd is met jouw… Wij hebben de meest shocking verhalen opgezocht over gestoorde exen. They crazy!

1. “Mijn ex-vriend vertelde dat hij een hersentumor had. Ik bleef contact met hem houden omdat ik hem door de zware tijd wilde helpen. Na zeven maanden vertelde hij ineens dat hij nooit een tumor heeft gehad.”

via GIPHY


2. “Mijn ex-vriendin ging er vandoor met mijn beste vriend. Ik spreek ze nu allebei niet meer.”

via GIPHY


3. “Op mijn 20e ontmoette ik een meisje en ik vond haar super leuk. Ik vroeg om haar nummer, maar het meisje zei dat ze aan haar pastoor moest vragen of dat mocht. Toen de pastoor toestemming gaf kreeg ik haar nummer. We gingen een paar keer op date en toen wilde ik haar ouders ontmoeten. Het was heel gezellig totdat we zondag naar de kerk gingen. De pastoor had gelijk door wie ik was en ik moest naar voren komen. Ik kreeg een volledig kruisverhoor. Een paar dagen later belde mijn ex-vriendin mij huilend op. Ze vertelde dat de pastoor onze relatie verbood omdat ik niet genoeg geloof in God had. De dagen daarna belde ze mij meerdere malen overstuur op. Ze vertelde dat zij de pastoor smeekte om onze relatie goed te keuren. Ik denk dat ze in een cult zat…”

via GIPHY


4. “Mijn ex-vriend overtuigde mijn werkgever dat ik hem gebruikte voor seks en geld. Hierdoor ben ik ontslagen en vonden al mijn collega’s mij raar.”

via GIPHY


5. “Mijn ex-vriend bedreigde mij en stuurde mij berichtjes waarin hij mij kleineerde. Een paar dagen later smeekte hij of ik hem wilde vergeven. Dit deed ik niet. Daarna vertelde hij dat hij zelfmoord ging plegen en het mijn schuld was. Gelukkig ben ik op tijd naar een vertrouwenspersoon gegaan.”

via GIPHY


6. “Ik maakt het uit met mijn vriend en begon een andere jongen te daten. Het viel op dat mijn ex overal verscheen waar ik met mijn nieuwe vriend was. Op een dag reed mijn ex langs mijn huis en hij zag de auto van mijn vriend staan. Mijn ex wist waar de reservesleutel lag en hij besloot binnen te stormen. Ik was op dat moment aan het gamen met mijn nieuwe vriend. Mijn kamerdeur sloeg ineens open en mijn ex stond daar met een keukenmes. Hij zei dat hij zijn polsen door ging snijden als ik hem niet terug zou nemen. Ik wist dat hij dit nooit zou doen en daarom stuurde ik hem mijn huis uit. Na een lange ruzie verliet hij mijn huis en ik heb hem (gelukkig) nooit meer gezien.”

via GIPHY


7. “Mijn ex-vriendin vertelde dat ze was overvallen en ze zich niet veilig voelde alleen thuis. Ik zei dat ze wel bij mij mocht slapen omdat ik medelijden met haar had. We hadden die nacht onbeschermde seks, maar ze vertelde dat ze aan de pil zat. Ik was dus gerustgesteld. Een paar weken later belde ze mij op dat ze zwanger was. Uiteindelijk bleek alles een leugen, Ze was nooit overvallen en ze was niet zwanger.”

via GIPHY


8. “Mijn ex-vriendin deed alsof ze verloofd was met een ander om mij jaloers te maken.”

via GIPHY


9. “Ik had nog slippers liggen bij mijn ex-vriend. Op een dag kreeg ik een video waarop hij zichzelf aan het aftrekken was met mijn slippers…De slippers heb ik daar laten liggen.”

via GIPHY


10. “Mijn ex-vriend en ik hadden een heftige pregnancy scare. Gelukkig waren we niet zwanger. De dagen daarna wilde hij geen seks meer met mij. Hij dacht dat ik expres zwanger wilde worden van hem. Ik legde uit dat ik dat niet wilde, maar hij geloofde mij niet. Na een lang gesprek heb ik het uitgemaakt vanwege nogal wat narcistische trekjes.”

via GIPHY

Bron: RedditBeeld: istock