Lifestyle

Je kunt nu piemelwerpen en het is alles wat je dit weekend wil spelen

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om met een ehm… stijve penis rond te lopen? Nou girl, voor jou hebben we goed nieuws! Er is een nieuw spel en wij garanderen je dat je veel lol zult hebben wanneer je het speelt: piemel ringwerpen.

Een bijzondere ervaring

Komt elk weekend weer datzelfde setje kaarten tevoorschijn? En ben je eigenlijk wel uitgekeken op de meeste spelletjes? Dit spel moet je dan echt uitproberen. Het kan best moeilijk zijn om een piemel in bedwang te houden. Al helemaal wanneer je er een ring mee moet vangen. Let’s go! Doe wel even de gordijnen dicht wanneer je gaat piemel ringwerpen in de woonkamer, anders loop je het risico om op Dumpert.nl terecht te komen.

Dit spel is ook heel leuk voor een meiden avond, check it out!

Hier koop je het
Het spel kun je kopen op deze site, de prijs is best redelijk. Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan raden we je echt aan om te gaan piemel ringwerpen. De meiden liggen gegarandeerd in een deuk, hilarisch!

Pssst, probeer je iets minder alcohol te drinken? Check dit artikel voor alcoholvrije cocktails. Bij een spelletjes avond hoort natuurlijk wel een lekker drankje.

Snacks mogen natuurlijk niet ontbreken wanneer je een avondje met de meiden bent. Check dit artikel voor delicious inspo.
 

Bron: festivalwinkel.nlBeeld: Unsplash, festivalwinkel.nl