Food

OMG!: er komt een kaasfestival naar Amsterdam

Ben je een enorme kaasliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er komt een kaasfestival naar Amsterdam. Je kunt hier je buik vol eten met kaas van over de hele wereld. Wij kunnen echt niet wachten, yummy!
 

Say cheese

In Amsterdam barstte het van de festivals, voordat het coronavirus om de hoek kwam kijken. Er is echter een soort festival dat nog nooit eerder in de stad heeft plaatsgevonden: een kaasfestival. Het Amsterdamse Kaasfestival vindt plaats in oktober, wij hopen dat de coronamaatregelen het toelaten. Fingers crossed!

Wist je dat er al een aantal festivals zijn waar je een kaartje voor kunt kopen? Check dit artikel.

Het Amsterdamse Kaasfestival
Bijna alle soorten kazen die je je maar kunt bedenken zijn te proeven op het Kaasfestival. Je koopt er heerlijke cheese van de beste kaasboeren. Daarnaast zijn er quizzen met leuke prijzen en kaas masterclasses. Oh! en niet te vergeten: lekkere drankjes kun je er uiteraard ook vinden.

View post on Instagram
 

Kaastosti’s, kaas chips, kaas pizza’s… Lust jij echt alles waar kaas in zit? Check dan dit artikel voor een heerlijk recept.

Hier moet je zijn
Het festival wordt gehouden in de Amsterdamse Posthoornkerk, echt een prachtige locatie. Ben je niet bekend in Amsterdam? No worries, de kerk is op loopafstand van het Centraal Station. Wist je dat de kerk is ontworpen door Pierre Cuypers? Hij heeft ook het Rijksmuseum ontworpen.

View post on Instagram
 

Wanneer?
Je moet helaas nog even geduld hebben: het Kaasfestival vindt plaats op zondag 10 oktober. Meer informatie over de kaartverkoop kun je vinden op deze website.
Loopt het water je al in de mond? Je moet nog even geduld hebben: het Kaasfestival vindt plaats op zondag 10 oktober en maandag 11 oktober. Informatie over de kaartverkoop wordt later bekendgemaakt. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan deze website de komende tijd goed in de gaten. 

Pssst, ken je deze pizza al? 111 smaken kaas, dat moet wel genoeg zijn toch?
 

 

 

Bron: favorflav.com, indebuurt.nlBeeld: Unsplash, Instagram