Food

Wat eten we vanavond? Thuisbezorgd Roulette helpt je

Het kan soms heel je mood verpesten: keuzestress. Heb jij ook iedere avond weer het probleem dat je gewoon NIET kan kiezen wat je wilt eten? Er is een briljante oplossing hiervoor: Thuisbezorgd roulette. 
 

Kiezen is nog nooit zo makkelijk geweest

Krijg jij ook iedere avond de vraag: “Schat, wat wil je eten?”, waarop jij het antwoord geeft “Maakt mij niks uit hoor”. Soms is het al etenstijd geweest en weet je gewoon nog steeds niet wat je wilt bestellen. Eigenlijk maakt het je ook niet zoveel uit, je lust veel, maar the final step om iets uit te kiezen blijft lastig. We get that girl!

Hou je helemaal niet van take-away eten? Lees dan dit artikel. Kom erachter welke recepten makkelijk en goedkoop zijn om te maken.

Nederlander komt met oplossing
De Nederlandse Pieter Boerboom heeft Thuisbezorgd Roulette bedacht, een website die op basis van je postcode een keuze voor je maakt. Dit hulpmiddel helpt je niet alleen bij het kiezen van je avondmaal, maar geeft je tegelijkertijd ook een leuk spelletje om te spelen. Inmiddels is Pieter zijn concept enorm gegroeid, er zijn al meer dan 5000 mensen die Thuisbezorgd Roulette gebruiken. Give it a try 

View post on Instagram
 

Save the best for last: een dessert kan soms een hoop goedmaken. Loop na het eten gezellig met je lover een rondje en haal een delicious ijsje. In dit artikel hebben wij de beste ijssalons voor je op een rijtje gezet. 

De keerzijde
Het blijft een surprise wat je gaat eten tot de bezorger bij je aanbelt. Voor sommigen kan dat een reden zijn om het niet via deze manier te doen. Het is natuurlijk een enorme teleurstelling wanneer je ineens een gerecht voor je neus krijgt dat je helemaal niet lust.

Heb je zin in een meidenavondje en ben je nog opzoek naar lekkere snacks? In dit artikel geven we je inspiratie. 

 

Bron: rtlnieuws.nl, favorflav.nlBeeld: Unsplash, Instagram

Must reads 👀