News

Temptation-Deborah spreekt: “Ik greep elke avond naar de fles”

No girls allowed, unless Deborah Leemans‘. Met deze instelling ging Tim Wauters a.k.a. Timtation naar de Temptation Island-villa. Samen met zijn Deborah kon hij de wereld aan, maar dit bleek anders te lopen… We zijn nu drie jaar verder en Deborah vertelt hoeveel impact de breakup op haar heeft gehad.

Temptation-Deborah over de impact van Temptation Island

Na al die seizoenen Temptation Island hebben we veel deelnemers voorbij zien komen. Toch blijft Tim Wauters, oftewel Timtation, de meest spraakmakende deelnemer die wij ooit hebben gezien. Hij was stapelgek op Deborah. Zijn quote “no girls allowed, unless Deborah Leemans“, gaat hij de Temptation Island geschiedenisboeken in. Nadat hij zich volledig op het avontuur stortte bleek Deborah toch niet the one voor hem. Hij dacht dat hij de liefde had gevonden bij single Cherish. Achteraf bleek dat zij spelletjes aan het spelen was met Tim en deze relatie ging ook stuk. Deborah vertelt na al die jaren hoeveel impact dit avontuur op haar heeft gehad.

“Ik kon niet met de pijn omgaan”

“Ik had verwacht dat hij heel dronken zou worden, een meisje een kus zou geven en vervolgens heel veel spijt zou hebben. Of dat hij zichzelf belachelijk zou maken, door bijvoorbeeld zijn broek uit te trekken en de zee in te duiken.”, vertelt Deborah aan LindaMeiden. “Maar het werd veel erger. En hij had geen spijt..” Dit was een harde klap in haar gezicht. De twee waren vier jaar bij elkaar en dat gooide Tim ineens weg. Na Temptation Island wist Deborah niet wat ze met haar gevoel moest doen en greep ze naar de fles. “Ik ging elke avond weg, ik kon niet met de pijn omgaan. Het was ook zwaar dat ik niets mocht zeggen en ineens had iedereen een mening over me.” Ondanks deze zware tijd heeft zij Cherish nooit iets kwalijk genomen. “Zij heeft het spel gewoon goed gespeeld.”

De nieuwe vriend van Deborah

Na de opnames van Temptation Island moesten de afleveringen nog op tv komen. “Toen het allemaal op televisie kwam, beleefde ik alles weer opnieuw. Tim had een maand later ook alweer een nieuwe vriendin, iemand uit Gent. En later weer iemand. En wéér. Ik begreep er niets van. De impact van alles was groter dan ik had verwacht.” Gelukkig kwam Bruno op haar pad. Dit is de nieuwe liefde van Deborah die haar dolgelukkig maakt. “We runnen samen een horecazaak en ikzelf heb mijn eigen zaak, waarmee ik de social media beheer van andere bedrijven. We wonen ook al samen. Bruno en ik zitten veel meer op dezelfde golflengte. Ik ben eindelijk weer gelukkig.” Super lief!

View post on Instagram
 

Bron: lovereality.nlBeeld: RTL

Must reads 👀