Fashion

Let the summer begin: dit zijn de bikini trends 2021


Hello summer, je bent méér dan welkom. Want wie wordt er nu niet blij van het mooie zomerweer? Nog heel even wachten voordat het écht zomer is, maar trends spotten kan altijd. En daarom – special for you – de bikini trends 2021.

Bikini trends 2021

Lekker in je badpak

Not a big surprise dat badpakken tot de trend van 2021 horen. Ook vorig jaar was je in een swimming suit een big hit. En zeg nou zelf: het zit toch heerlijk. En is net zo sexy als een bikini, dat kunnen we je wel vertellen. 

 

Eye of the tiger

animal lover, ja jij daar! Heb jij even geluk. Het is dus nog steeds hartstikke hot om voor een bikini met dierenprintje te gaan. Of je nou fan bent van zebra, panter of tiger: het mag allemaal. We like

 

Hoge taille 

Ook terug van weggeweest: de hoge taille. En dat is zo fijn! Een bikini met hoge taille maakt je waste niet alleen slanker, het zit ook nog eens mega comfi. Enig nadeel is dat je buik amper in de zon komt, maar dan hebben we altijd nog een bus met tanning spray

 

Scallop 

Scal wie? Scallop. Een nieuwe trend onder de bikini’s, en superhot! Letterlijk vertaald betekent het sint-jakobsschelp, en als je al die leuke ruffles ziet, snap je waar de naam vandaan komt. 

 

V-vormige bikini 

Een nieuwe trend it is. Deze look is geïnspireerd op de eighties en maakt van je boobies een echte eyecatcher. Too much voor jou? Gelukkig zijn er nog genoeg andere bikini trends deze zomer! 

 
Bron: HunkemöllerBeeld: Unsplash