News

Ex On The Beach Double Dutch: dit is waar en wanneer je het nieuwe seizoen kan zien

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch komt steeds dichterbij. De cast is bekend en de roddels over alle gebeurtenissen beginnen langzaam op te komen. Ben jij klaar voor een nieuw seizoen? Wij hebben uitgezocht waar en wanneer Ex On The Beach Double Dutch seizoen 7 te bekijken is!

Ex On The Beach Double Dutch: waar en wanneer?

Ex On The Beach Double Dutch is één van onze favoriete guilty pleassures. Het is gewoon heel vermakelijk om andermans drama te volgen. Genoeg drama is er zeker in de villa! Als de deelnemers daar niet voor zorgen bestaat de Tablet of Terror ook nog om de boel even op te schudden. 

Nieuwe seizoen op MTV

Ex On The Beach seizoen 7 is onder andere te volgen op MTV. Vanaf 11 april komt er elke zondag om 21:30 een nieuwe aflevering op tv. Dit klinkt als een goed idee voor een wekelijkse meidenavond! Lekker ouderwets voor de tv hangen en smullen van alle juice. Wij gaan er goed op!

Nieuwe seizoen op Videoland

Wil jij het nieuwe seizoen liever op je eigen tijd kijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Ex On The Beach Double Dutch komt ook op Videoland te staan. De afleveringen komen elke week net wat later op Videoland dan op tv. Vanaf 13 april staat er elke week een video op het streamingplatform. Zo kan jij EOTB kijken wanneer het jou uitkomt. Pas wel op voor alle spoilers die waarschijnlijk al online staan!

De cast

Natuurijk moet het nog geheim blijven welke exen er het water uit lopen. De originele cast is wel al bekend! Die bestaat uit acht sexy singles die de vakantie van hun leven willen vieren. Helaas spoelen hun exen langzaam aan. De deelnemers hebben verschillende redenen om mee te doen aan het programma. Zo wil Dusty graag de 100 bedpartners aantikken, heeft Lesley gewoon zin in veel seks en is Jorney opzoek naar een verdwaalde vlinder bij een van haar exen. Dit klinkt weer als een goed begin van het nieuw seizoen EOTB. Ben jij benieuwd naar de Instagram-accounts van de cast? Check ze hier!

Beeld: MTV