News

Temptation-Channah en Quentin zijn op vakantie op Curaçao en iedereen is not amused

Het Tempa-koppel Channah en Quentin ervaarde de afgelopen tijd flinke druk op de relatie, al benadrukten de twee dat het ‘altijd wel weer goed komt tussen hen’. Het stel ging er even tussenuit naar Curaçao om daar even rust te zoeken. En dat was nu precies het probleem volgens veel mensen. 

Temptation-Channah en Quentin onder vuur

Er is veel kritiek op de weekvlog van Channah waarin ze laat zien dat ze samen met Quentin en hun kids op vakantie gaan, terwijl Corona nog altijd volop aanwezig is. Het werd nog eens aangesterkt toen het gezin aankwam op Curaçao en daar op die dag de lockdown en avondklok inging.

In de reacties staat onder andere: “Niet te geloven dat jullie mensen aanmoedigen om naar Curaçao te gaan. En dan nog van het ene resort naar het andere resort ook, net als of er geen virus heerst daar op Curaçao.. En dan durf je nog te zeggen ‘liever lockdown op Curaçao dan in Nederland’. Ga naar het ziekenhuis op Curaçao en kijk hoe erg het is daar.” Oeii…

Corona op het eiland

Veel reacties gaan ook over Quentin omdat hij in de vlog zegt dat hij honderd procent zeker niet nog een keer een coronatest wil doen, terwijl dit wel verplicht is als je weer terug naar huis (Nederland) keert. In de reacties kunnen we lezen: “Quin wat doe je daar als je geen test wilt doen om terug te komen? Had met je reet in Nederland gebleven”. Channah krijgt nog meer commentaar op haar weekvlog: “Beetje gek dat iedereen goed luistert naar het advies en jij leuk op vakantie gaat, niet? Heb je überhaupt wel door wat corona is?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @qimsbb

Lees ook eens deze artikelen:

Daar is ‘ie weer hoor: Temptation Island-Zach krijgt zijn eigen show op Instagram

Hoera! Temptation-Jolien is bevallen én deelt foto van de baby

Bron: LoverealityBeeld: Brunopress