News

Oelala! Famke Louise bevestigt eindelijk dat ze verliefd is

Famke Louise en Denzel Slager zijn al een tijdje een mysterie. De twee lijken namelijk te daten, maar beiden hebben ze nog niets bevestigd. Nu verklapt Famke Louise op haar Instagramstory tóch dat ze wel verliefd is. Hoe cute!

Famke Louise verklapt dat ze verliefd is

Famke Louise lijkt al een tijdje te daten met oud-deelnemer van Love Island Denzel Slager. De twee zijn meerdere keren samen gespot. Weekblad Story publiceerde zelf al een foto waarop de twee zoenend te zien zijn. Ondanks al deze bewijzen hebben de twee niets losgelaten over hun relatie. Ze hebben zelfs meerdere keren gezegd dat ze gewoon vrienden zijn… We don’t buy it!

Intagramstory van Famke Louise

Famke hield een Q&A op haar Instagramstory. Er kwamen verschillende vragen voorbij over haar leven. Een van haar fans vroeg of de artiest verliefd is en daarop antwoordde zij met ‘ja’. Hmmm, heeft ze hiermee eindelijk zelf bevestigd dat ze een relatie heeft? Ze moet wel verliefd zijn op Denzel!

Bron, Instagram: @famkelouise_

Denzel Slager

Denzel ken je natuurlijk van zijn deelname aan Love Island. In 2019 won de celeb het programma. Hij vond de liefde met Aleksandra, maar hun relatie overleefde het niet. De twee gingen eind 2020 uit elkaar. Gelukkig ziet het ernaar uit dat Denzel opnieuw gelukkig in de liefde is. Hij heeft nog steeds niets officieels bevestigd, maar is dat nog nodig? Wij vinden van niet!

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀