News

De Ex On The Beach Double Dutch-cast is officieel bekend en dit zijn de deelnemers


Ex On The Beach Double Dutch komt vanaf 11 april weer terug op tv! Na heel veel geroddel over de deelnemers heeft MTV eindelijk de officiële cast bekend gemaakt. Wij hebben iedereen voor jou op een rijtje gezet! Wie o wie gaat er voor drama zorgen dit jaar?

Ex On The Beach Double Dutch-cast is officieel

Er zijn verschillende roddels gaande over de cast van het nieuwe seizoen Ex On The Beach Double Dutch. Natuurlijk zit Fawry er bovenop! Hij heeft al verschillende keren gezegd dat hij weet wie er meedoen dit jaar. Zo doet Temptation Island-Shirley mee volgens de roddelkoning. Verder zou Tattoo Elvis van de partij zijn en ook andere kandidaten waren al gelekt. Nu MTV de echte cast bekend heeft gemaakt zijn wij aardig verrast. Geen van de gelekte deelnemers zitten in de cast… Misschien komen ze er later bij. 

De deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch

Ex On The Beach Double Dutch: Dusty (23)

De 23-jarige Dusty heeft op dit moment 93 bedpartners. Zijn doel is om tijdens EOTB de 100 aan te tikken. Hij noemt zichzelf de Harrie van het zevende seizoen. Zou hij deze grote woorden nakomen of blijkt hij toch wat minder populair bij de dames?


Ex On The Beach Double Dutch: Danny (23)
Danny is een 23-jarige playboy. Naar eigen zeggen heeft de Helmondse Danny een hectisch seks- en liefdesleven. Hij is niet opzoek naar de liefde, maar sluit het ook niet uit. Zou hij onverwachts de liefde vinden in het zonnige Tenerife?


Ex On The Beach Double Dutch: Gloria (20)
Gloria is naar eigen zeggen een bad bitch. Ze is niet vies van een beetje drama en ze is klaar om de sfeer in de villa up te spicen. Deze dame vindt zichzelf de perfecte EOTB-kandidaat. Wat da precies inhoudt gaan we vanaf 11 april zien. 


Ex On The Beach Double Dutch: Jorney (24)
Jorney is een 24-jarige dame uit Breda. Ze doet mee aan Ex On The Beach om haar horizon te verbreden en misschien een oude vlam terug te winnen. Vrouwen mogen haar niet en alle mannen willen haar. Wij zijn erg benieuwd naar deze pittige tante.


Ex On The Beach Double Dutch: Keanu (22)
De 22-jarige Keanu belooft ons veel liefde, seks en drama. Hij laat zich door niemand intimideren en is gek op blonde vrouwen. Als ze ook nog een flinke dosis humor heeft en grote billen dat moet hij haar binnen halen. Zou hij haar vinden in Tenerife?


Ex On The Beach Double Dutch: Lesley (23)
Lesley is een 23-jarige powervrouw. Ze is niet bang om op iemand af te stappen en gaat geen confontatie uit de weg. Lesley heeft niet snel gevoelens voor iemand en is snel uitgekeken op haar flings. Naar eigen zeggen is zij de vrouwelijke versie van Harrie. Zou zij deze uitspraken waar maken?


Ex On The Beach Double Dutch: Odin (24)
De 24-jarige Odin is licht gestoord, maar niet gevaarlijk. Hij houdt van sport en…billen. Ja, deze man vindt niets in het leven mooier dan een goede kont. Dit klinkt als een echte EOTB-kandidaat. Zou hij zijn gestoorde kant onder controle kunnen houden?


Ex On The Beach Double Dutch: Shani (23)
De laatste kandidaat is Shani. Deze 23-jarige dame is luid, aanwezig en recht voor haar raap. Ook is ze super jaloers en dit kan nog wel eens voor problemen zorgen. Ze valt op echte bad boys en ze is benieuwd welke mannen er het strand op komen lopen. Nou Shani, wij ook!

Bron: MTVBeeld: MTV