News

Mocro Maffia-Bilal Wahib is aangehouden en dit is de verdrietige reden

What! Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib is aangehouden. Mocro Maffia-acteurs Bilal en Oussama vroegen een minderjarige jongen op Instagram Live om zijn geslachtsdeel te laten zien in ruil voor 17 duizend euro. Daarna lachten ze hem uit. Het platenlabel van Bilal, Top Notch, heeft de samenwerking met de acteur ook direct beëindigd.

Mocro Maffia Bilal Wahib is aangehouden

Bilal en Oussama zaten in een livestream op Bilal’s account en boden een minderjarige jongen geld aan om zijn geslachtsdeel te laten zien. “Als jij je piemel laat zien, krijg je 17.000 euro”, zei Wahib. Bilal en Oussama beginnen hard te lachen als de minderjarige jongen na veel twijfelen uiteindelijk tóch zijn geslachtsdeel laat zien. Mensen reageren geschokt over heel het internet. Wat een heftige vraag…

Bilal-Wahib

Top Notch trekt zich terug uit de samenwerking met Bilal Wahib

Ook het programma van RTL ‘Rooijakkers over de vloer met Bilal, is geschrapt. Ze vervangen de aflevering door bij iemand anders langs te gaan. De aflevering van Bilal blijft nog even stil liggen en wordt voorlopig nog niet uitgezonden. Het platenlabel, waar Bilal bij aangesloten zit, is not amused over het gedrag van de rapper. “Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management.” 

Bron: RTL NieuwsBeeld: Brunopress