News

Hoe cute: Temptation-Stuwey heeft een dochtertje gekregen

Temptation Island staat bekend als het programma waarin relaties getest worden. Na het programma worden de deelnemers nog op de voet gevolgd. Verleider Stuwey staat nu in de schijnwerpers omdat hij vader is geworden.

Temptation Island-Stuwey is vader

Temptation Island zou niet hetzelfde zijn zonder de verleidelijke singles. Ken jij Stuwey nog? Hij deed mee aan Temptation Island VIPS 2019. Misschien herken je hem nog wel als je terugdenkt aan Yasmin Karssing. Stuwey zoende namelijk vol op camera met de deelnemer die op dat moment een relatie had met Thomas Cox. Er waren nog geruchten dat Yasmin en Stuwey samen het eiland zouden verlaten, maar dit is niet gebeurd.

Stuwey en Carmen

Toen Stuwey weer terug was in Nederland vond hij de liefde. Wie de gelukkige is? De knappe Carmen. Carmen is een Noord-Brabantse tattoo-artist. Het verbaast ons helemaal niet dat Stuwey met een tattoo-artist gaat. Zelf houdt hij namelijk ook wel van een plakplaatje. Zou Carmen al zijn nieuwe tattoos zetten?

View post on Instagram
 

Avalyn Reijnders 

Eerder liet Carmen haar prachtige babybump al zien op Instagram. Na maanden wachten krijgt het koppeltje een nieuw gezinslid: Avalyn Reijnders. Op Instagram laat Stuwey als een trotse vader zijn dochtertje zien. Ook Carmen showt haar pasgeboren baby. ‘Our hearts are filled with love. Because we have the babygirl we have been dreaming of.’ Super cute!

View post on Instagram
 

Temptation Island-baby’s

Afgelopen maanden hebben meer oud-deelnemers hun kinderwens in vervulling gebracht. Zo hebben Channah Koerten en Quinten een dochtertje gekregen. Ook Arda en Amber zijn ouders geworden, maar dan van een zoontje. Zelfs Tempatation Island-deelnemers Jaydi en Ricky hebben het gehad over een kinderwens. Voor dat koppel is het misschien nog iets te vroeg, maar who know’s. Wij genieten volop van al het schattige babynieuws!

Beeld: RTL

Must reads 👀