News

Oh my! De Boer’n yoghurt met Licor 43 is back en we love it

Opgelet dames! Voor de liefhebbers van Licor 43 hebben we goed nieuws. De limited edition Boer’n yoghurt en Licor 43 van de Zuivelhoeve bestaat echt! De likeur zit vol met smaken van Mediterraanse citrusvruchten en kruiden, met accenten van vanille en karamel. Oh my..

Limited edition Boer’n yoghurt met licor 43

Licor 43 is een van de bekendste likeuren in Nederland. Wanneer je een slok hiervan neemt, lijkt het net of je in het warme Spanje bent. De Spaanse likeur is geïnspireerd op Liquor Mirabilis, wat een elixer is met maar liefst 43 geheime ingrediënten! En tot op de dag van vandaag wordt Licor 43 alleen maar geproduceerd in het Spaanse Cartagena!

Maar nu is de combinatie met de delicious Boer’n yoghurt van de Zuivelhoeve in Nederland! De likeur kan gebruikt worden voor heerlijke recepten zoals tiramisu, cupcakes, wentelteefjes en nog veel meer overheerlijke combinaties!

Het begon twee jaar geleden als een grap om de yoghurt met Licor 43 te maken, maar er kwamen zoveel positieve reactie op voort, dat het nu dus werkelijkheid is geworden. De yoghurt is alleen niet voor alle leeftijden geschikt aangezien er 0.9% alcohol in zit. Je kunt de limited edition yoghurt halen in de supermarkt voor €2,59! So cheap!

Bron: Gall&GallBeeld: FavorFlav