News

‘Temptation Island-Mezdi is aan het daten met deze Love Island-ster’

Temptation Island-Mezdi heeft niet een hele goede reputatie. We leerden hem kennen bij Temptation Island. Hier ging zijn relatie met Daniëlle kapot. Daarna verscheen hij op het strand bij Ex On The Beach Double Dutch als ex van Lena. Nu lijkt het erop dat hij toch de liefde heeft gevonden.

Temptation Island-Mezdi is aan het daten

Temptation Island-Mezdi heeft een aantal heftige jaren achter de rug. Mezdi werd bekend door zijn deelname aan Temptation Island. Ook verscheen hij op het strand bij EOTBDD. Hier werd hij niet heel warm ontvangen, want Brody ging meteen met hem op de vuist. Toen zijn leven weer een beetje normaal werd kwam hij in een motorongeluk terecht. Na deze gebeurtenissen lijkt het erop dat hij de rust weer heeft gevonden. Er gaat zelfs een roddel dat hij aan het daten is met een Love Island-ster.

Met wie is Mezdi aan het daten?

Het platform Verraderlijk krijgt verschillende DM’s binnen. In deze berichten wordt gezegd dat Mezdi aan het daten is met Love Island-Rowena. What?! Het is nog maar de vraag of dit waar is. Geen van de twee heeft nog gereageerd op de roddel. Wel volgen ze elkaar op Instagram, dus ze kennen elkaar wel. Dit zegt natuurlijk nog niets, maar het is een begin.

View post on Instagram
 

Love Island-Rowena

Love Island-Rowena is sinds een paar maanden weer vrijgezel. Haar relatie met Stenn lijkt over de zijn. De twee waren al eerder uit elkaar, maar als zij nu met Mezdi aan het daten is lijkt deze keer definitief. Zouden de rumors waar zijn? Wij houden je op de hoogte!

View post on Instagram
 

Bron: cosmopolitan.comBeeld: MTV

Must reads 👀