News

Bewijs: Mezdi doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch

Goed nieuws voor alle fans van Temptation Island, want een bekend gezicht is binnenkort zeer waarschijnlijk te zien in MTV’s Ex On The Beach Double Dutch. Michella Kox gaf al eerder aan dat Temptation Island-deelnemer Mezdi mee zou doen aan het programma, maar er is nu wel heel veel bewijs dat deze boy te zien is in Ex On The Beach Double Dutch. Enne, hij is niet het enige bekende gezicht die we snel zullen zien in EOTBDD. 

Mezdi vond alleen meedoen aan Temptation Island niet genoeg en dus lijkt het erop dat hij binnenkort te zien is in Ex On The Beach Double Dutch. Michella Kox liet, zonder bewijs, een tijdje terug al weten dat hij mee zou doen het het programma en nu is er echt bewijs dat de Temptation Island-deelnemer ook mee gaat doen aan dit reality-programma.

Mezdi in Ex On The Beach Double Dutch
Een paar dagen geleden plaatste Michella Kox een foto van Mezdi en Brody op het vliegveld met de tekst: “Ex On The Beach, de terugweg. Ik heb alle kandidaten.” En ook werd er een foto gedeeld door een fan op Curaçao die Mezdi had gespot. Genoeg bewijs lijkt ons! Enne, het verbaast ook niks, want Mezdi’s ex Yasmine zagen we al in een voorstukje van Ex On the Beach Double Dutch aflevering één. Is hij dus één van haar exen die naar het eiland reist? 

First Dates deelnemer in EOTBDD
Ken je Angelica nog van First Dates? Ze deed twee keer mee aan het programma, maar wist geen nieuwe lover te vinden. Wel kreeg ze genoeg commentaar van de kijkers. Toch is ze weer terug op televisie en dit keer in Ex On The Beach Double Dutch. Ze is namelijk de ex van Diaz en op het eiland denkt ze dat ze zijn hart weer heeft veroverd, maar Diaz denkt daar anders over… Ai! 

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan.nl, RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Must reads 👀