Lifestyle

Ben jij de enige in jouw vriendengroep zonder een iPhone? Dan is dit super herkenbaar!

enige-zonder-iphone

Ben jij de enige in jouw vriendengroep die geen iPhone heeft? Is iedereen in jouw omgeving diehard fan van Apple, maar vind jij het niet zo bijzonder? Dan herken jij deze 10 situaties sowieso!

1. Niemand kan jou een oplader lenen

Is je telefoon bijna leeg en ben jij je oplader vergeten? Dan heb je pech! Niemand heeft namelijk een oplader te leen. Alleen maar iPhone laders…

2. “Ik AirDrop het wel even”

“Oh ik AirDrop de foto’s wel even”, wordt regelmatig in de groep gezegd. Helaas moet jij even wat langer wachten, want jij hebt geen AirDrop…

3. “Geen foto’s met jouw telefoon maken hoor!”

Over foto’s gesproken, de kiekjes die jij schiet zijn altijd net iets minder mooi… iPhone blijft altijd mooiere foto’s maken, hoe nieuw jouw telefoon ook is.

4. Jouw vrienden doen alsof iCloud het enige systeem is om dingen in op te slaan

“Ja, ik heb het in iCloud staan, dat heb jij niet he”. Nee inderdaad! Er bestaan wel meer programma’s om bestanden en foto’s op te slaan…

5. Jouw vrienden proberen jou regelmatig over te halen om een iPhone te kopen

Altijd proberen jouw vrienden je over te halen om een iPhone te kopen. Ze kunnen niet accepteren dat jij gewoon niet zo’n fan bent van Apple.

6. Als jij je telefoon laat vallen is er niets aan de hand

Een iPhone scherm gaan altijd super snel kapot. Als jij je telefoon laat vallen dan is er niets aan de hand. Misschien dan er een kleine barst in je scherm zit, maar de rest heeft het overleefd.

7. Jij kan een telefoon kopen zonder dat je een fortuin kwijt bent

iPhone’s zijn gewoon belachelijk duur! Jouw telefoon kostte nog geen 500 euro en werkt perfect. Waarom zou je 1000 euro uitgeven voor een telefoon?

8. Jij kan makkelijk onderdelen vervangen

Steve Jobs heeft bedacht dat Apple exclusief moet zijn. Is er iets kapot? Dan kan jij gewoon je Samsung telefoon laten repareren! Met een iPhone moet je soms helemaal naar de Apple Store.

9. Mensen reageren verbaast als jij vertelt dat je geen iPhone hebt

“Oh echt? Dat hoor je tegenwoordig ook niet vaak meer hahaha”. Nee dat klopt, ik ben super uniek omdat ik geen iPhone heb…

10. Jij kan bepaalde apps niet downloaden

Dit is super frustrerend! Sommige nieuwe apps zijn nog niet beschikbaar in jouw Playstore. Jij moet vaak een aantal maanden wachten voordat je de nieuwste app kan downloaden.

Beeld: pexels