News

‘The Pet Butler’ is het perfecte cadeau voor iedere hondenliefhebber (en het is niet wat je denkt)

Hoe handig zou het zijn als jouw trouwe viervoeter je op je wenken kan bedienen? Zin in een biertje of zin in een bakje met chips? ‘The Pet Butler’ to the rescue. Zie je het al voor je, dat je hond met zijn butlerpak de woonkamer in komt gelopen? Echter is dit cadeau niet wat het lijkt… Maar ondanks dat nog wel heel erg leuk om aan iemand te geven.

Als jouw vader, moeder, broer, zus of beste vriend(in) gek is op honden en zelf een hond heeft, dan weet je nu welk cadeautje je aan hem/haar kunt geven. Maar ‘t ziet er ook wel weer een beetje zielig uit, zo’n butlerpak voor je hond. En dat is het ook, want een hond is nou eenmaal niet bedoeld om jou van drankjes te voorzien. Het gaat hier om een neppe cadeauverpakking. Inderdaad, het gaan alleen maar om de buitenkant.

‘The Pet Butler’

In de binnenkant van de doos kun je het échte cadeautje stoppen. Maar als het cadeaupapier van de doos af wordt gescheurd, is de verpakking met ‘The Pet Butler’ het eerste wat de ontvanger zal zien. Eens even kijken hoe zij/hij ermee om zal gaan… Zul je een tactvolle reactie krijgen? Of vindt de ontvanger het idee stiekem heel erg leuk? Op een gegeven moment zul je toch echt even een handje moeten helpen en duidelijk moeten maken dat The Pet Butler natuurlijk niet echt bestaat.

The Pet Butler is te koop op Amazon, voor €5. Best de moeite waard, toch? Een ding is zeker: je cadeauverpakking is heel erg origineel. Nu maar hopen dat de grap gewaardeerd wordt…

Bron: prankalot.comBeeld: Amazon