Lifestyle

Deze 10 acteurs waren een stuk ouder dan het personage dat zij speelden

Als acteur doe je auditie voor een bepaalde rol. De ene keer lijkt jij meer op het personage dan de andere keer. Leeftijd is een belangrijke factor bij het casten van een acteur. Maar deze acteurs hadden er geen moeite mee om zich een paar jaar jonger te gedragen voor hun personage. Deze acteurs en actrices waren een stuk ouder dan hun personage!

Acteurs die ouder zijn dan hun personage

1. Stockard Channing als Rizzo

Stockard Channing was 33 toen zij de rol van de 17-jarige Rizzo speelde in Grease. Wow! 

2. Cole Sprouse als Jughead

In Riverdale speelt de 27-jarige Cole Sprouse de rol van Jughead. In de serie is Jughead pas 16 jaar!

3. Troian Bellisario als Spencer Hastings

Troian speelde de 16-jarige Spencer in Pretty Little Liars. Maar zelf was ze al 24 jaar.

4. Jennifer Grey als Frances Houseman

Dirty Dancing is een van de filmklassiekers die je gezien moet hebben! Voor de film kroop de 27-jarige Jennifer in de huid van de 10 jaar jongere Frances (17 jaar). 

5. Rachel Mcadams als Regina George

In de iconische film Mean Girls was Regina een tiener die nog op de middelbare school zat. Ze werd gespeeld door de 26-jarige Rachel…Die was een heel stuk ouder!

6. Leonardo Di Caprio als Frank Abagnale

Leonardo heeft heel veel personages gespeeld. In de spannende film Catch Me If You Can speelt hij een 17-jarige oplichter. Hij was op dat moment al 28 jaar oud.

7. Ian Somerhalder als Damon Salvatore

In The Vampire Diaries speelde Ian de 25-jarige Damon. Het lastige is dat een vampier niet ouder wordt. In het laatste seizoen werd Ian 38 jaar terwijl hij nog steeds een 25-jarige vampier speelde.

8. Shirley Henderson als Jammerende Jenny

Ben jij ook zo’n fan van alle Harry Potter films? Dan ken jij vast Jammerende Jenny! Deze rol werd gespeeld door Shirley Henderson. Zij was 37 jaar toen zij voor het eerst dit jonge tienermeisje speelde. Wow!

View post on Instagram
 

9. Andrew Garfield als Peter Parker

De 17-jarige Peter Parker werd gespeeld door Andrew Garfield. Hij was toen al 29 jaar. Er zit meer dan 10 jaar verschil tussen!

10. Jason Earles als Jackson Cyrus

Jason speelde de iconische rol van Jackson in de tv-serie Hannah Montana. De acteur was al 29 jaar toen hij de rol van de 16-jarige broer speelde!

Beeld: Getty Images