De 'Harry Potter: The Exhibition' zal te zien zijn in Europa (en dit wil je meemaken)

News door Rochell

Alle fims van Harry Potter al meerdere keren uitgespeeld, en kun je er nog steeds geen genoeg van krijgen? Dan is een bezoek aan Harry Potter: The Exhibition een kans die je absoluut niet kunt laten schieten. Volgend jaar zal de enorme tentoonstelling door de wereld reizen en onder andere een tussenstop maken in Europa. 

Dé droom voor iedereen die fan is van Harry Potter, niet? Tijdens een bezoek aan Harry Potter: The Exhibition waan je je in de wereld van de tovenarij, kun je de beste momenten uit de film nog eens zien én krijg je een kjkje achter de schermen. 

Harry Potter: The Exhibition

De tentoonstelling zal van start gaan in 2022 en is onder andere te bezoeken in Noord-Amerika, Azië,  het Midden-Oosten, Afrika en dus in Europa. Hou je vast: de tentoonstelling is maar liefst 10.000 vierkante meter groot. Wat je precies kunt verwachten kunnen wij je nog niet vertellen, maar het feit dat de authentieke rekisieten en originele kostuums uit de Harry Potter en Fantastic Beasts'-films te zien zullen zijn maakt ons al heel enthousiast.

Waar de tentoonstelling precies te zien zal zijn is nog niet bekend, dus we zullen nog even in spanning moeten wachten. Eén ding weten wij in ieder geval zeker. Dit willen we meemaken!