Lifestyle

Inspo: budgetproof kamerdecoratie tips

Heb jij een Pinterest account dat vol staat met opgeslagen inrichting inspo? Of je nou kiest voor pastelkleurtjes of toch liever zwart-wit: we got you met deze budgetproof kamerdecoratie tips. Lees gauw verder als je opzoek bent naar inspiratie voor een super fancy kamer.

1. Posters
Je kunt je kale muren tot leven brengen met posters. Ga opzoek naar verschillende maten lijstjes en vul deze met leuke graphics.


 

 

2. Kringloop
Ga eens rondsnuffelen bij een kringloop. Soms kom je echt pareltjes tegen. Ben je opzoek naar meubels? Kijk dan verder en verbeeld je how pretty dat tweedehands kastje kan worden met een likje verf.


 

 

3. Planten
Een bosje bloemen in huis geeft een gezellige uitstraling, maar iedere week een paar bossen bloemen kosten veel money. Kijk daarom eens naar een mooie plant, deze gaan vaak langer mee. Oh oops, weet je al van jezelf dat je gaat vergeten om de planten water te geven? Kies dan voor een cactus.


 

 

4. Dip dye
Dip dye is momenteel helemaal hot en hipster. Voor de creatievelingen hebben wij het volgende boodschappenlijstje gemaakt, super easy.

1. Ga opzoek naar witte kussenslopen.
2. Koop dip dye verf.
3. Koop een aantal elastiekjes.

En tadaaa, je bent nu helemaal ready om je eigen dip dye kussentjes te maken.
Nodig je bestie uit, laat de Picasso in je naar boven komen en have fun samen!


 

 

5. 50/50
Vind je het leuk om een aantal eyecatchers in huis te hebben? Zet hier dan wat geld voor opzij. Maak een 50/50 verdeling en combineer duurdere items met goedkopere.
Een ronde eettafel hoeft bijvoorbeeld niet veel te kosten, zet er wat velvet stoelen omheen en there you go.

 

6. Accesoires
Accessoires zijn the key en vrolijken je kamer helemaal op. Maak voor jezelf een kleurencombinatie en ga opzoek naar items die hierbij passen. Leg bijvoorbeeld een fluffy dekentje op je bed in dezelfde kleur van je plantenbakken.

 

7. Geurkaarsen
Geuren kunnen de sfeer in je kamer beïnvloeden en een omgeving creëren waarin je echt kunt ontspannen en je thuis kunt voelen. Eerlijk is eerlijk: een leuke geurkaars op een kastje geeft ook een super cozy uitstraling aan je kamer.

 

 

 

 
Bron: bloominghome.nl, fem-fem.nl,homify.nl,famme.nlBeeld: Pinterest, Unsplash