Lifestyle

Hier wil je wonen: het mooiste huis van Nederland staat te koop

De hele dag wijnen met de meiden in je achtertuin, liggend aan je eigen zwembad en ’s avonds op het terras genieten van het uitzicht over het landgoed en afsluitend een dik feestje met al je vriendinnen die vervolgens allemaal blijven slapen. Omg, that’s a dream, right? We hebben toch een pareltje van een huis gevonden.

Het mooiste huis van Nederland

Het huis staat op het landgoed aan de Loosdrechtse Stille Plas. Volgens Pure Luxe is dit het mooiste huis van Nederland omdat het in alle opzichten uniek is. En het staat te koop!

Mooiste-huis-van-Nederland

Wat biedt de woning?

De villa bestaat uit een leefkeuken met open haard, terras met terrasverwarming, overdekt zwembad, fitnessruimte en een wellness met onder andere een sauna en stoomkamer. En dan niet te vergeten, misschien wel de belangrijkste ruimte; de wijnkelder. Oh my!

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een luxe badkamer and ofcourse, de master bedroom met (OMG, jawel) een inloopkast waar je u tegen zegt.

Mooiste-huis-van-Nederland

De villa komt uit 1998 en heeft in totaal 579 m² aan woonoppervlak en een grondperceel van maar liefst 31.000 m². Om hier even een beeld van te schetsen, het grondperceel is dus even groot als 6 voetbalvelden bij elkaar! What!?

Mooiste-huis-van-Nederland

Totaalplaatje van de villa

Even nog wat details onder elkaar van de villa:

– De riante vrijstaande villa (ca. 666 m² vloeroppervlak waarvan 579 m² woonruimte) ;

– Volwaardig vrijstaand kantoor / guesthouse met boothuis;

– Half vrijstaande woning, ideaal als dienstwoning/guesthouse/zorgwoning etc.

– Tuinliedendagverblijf;

– Fantastische tuin (bijna 31.000 m2).

mooiste-huis-van-Nederland

Landgoed 

Omringd door de bloemperkjes loopt een grindpad naar een houten bruggetje waar een barbecue-area is en zelfs een privé-strand. Say what? Er is op het landgoed ook nog een romantic boathouse te vinden, waar je ’s avonds kan chillen op het terras dat zich boven het water bevindt.

Mooiste-huis-van-Nederland

Hoeveel kost het?

De villa met het landgoed is alleen wel pittig duur. Je betaalt er de hoofdprijs voor van maar liefst €7.500.000 euro. Well, that’s too bad. Maar gelukkig zijn er nog andere leuke woningen op de markt die wel betaalbaar zijn! Als je dit nu leuk vond, kijk dan ook eens hier. Op deze pagina staan de 10 duurste huizen die nu te koop staan op Funda!

Bron: Funda, PureLuxeBeeld: Funda

Must reads 👀