News

Breaking! Maxime Meiland is weer zwanger

OMG! Hoe leuk is dit? Maxime Meiland heeft zojuist op haar Instagram laten weten dat ze weer zwanger is! Claire krijgt er dus een klein zusje of broertje bij. So cute!

Maxime Meiland is zwanger

wat gooeeeed! Op haar Instagram heeft ze zojuist een filmpje gepost waarin zij, Claire en haar vriend Leroy Molkenboer in de tuin zitten. De camera filmt even de lucht en daar staat de tekst: ‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij er een stoeltje bij!’. Het stoeltje met de roze en blauwe ballonnen staat naast Claire. How Sweet! Ook Leroy heeft de video gepost op zijn eigen Instagram. We are so happy for them! Congratz Maxime en Leroy!

View post on Instagram
 

Nieuwe seizoen van De Meilandjes

Maxime zal dus even moeten wachten tot ze weer mag wijnen met haar familie 😉 Het nieuwe seizoen van de familie is vanaf 1 maart al te zien bij SBS6. De Meilandjes zijn pas verhuisd naar Hengelo en moet nu alweer opzoek naar een nieuwe locatie. De gemeenthe had een ander plan voor ogen voor de bestemmingslocatie van het huis. Maar gelukkig hoeven we dus niets van de chaos te missen rondom de Meilandjes. In dit nieuwe seizoen zal de familie een nieuw optrekje zoeken en gaan we weer hopelijk veel wijnflessen zien! 

Beeld: Brunopress