Lifestyle

Dit is jouw type lover volgens je sterrenbeeld


Hey girl, ben jij nog steeds opzoek naar de ware? Wie weet zit je binnenkort wel op een roze wolk. Lees gauw verder als je erachter wilt komen wat jouw perfect match is volgens je sterrenbeeld.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PieterVW (@pietervalentinow)

Ram:
Jij zegt wat je denkt en je vindt eerlijkheid een must. Wanneer je een gesprek voert met iemand doe je dit altijd in vertrouwen – of het nu gaat over family issues, boodschappen of emotionele dingen. Je hebt veel pit en niemand kan jou makkelijk de mond snoeren. Wanneer je opzoek gaat naar the man of your dreams zou het zomaar kunnen zijn dat hij ook Ram is. Je hebt iemand nodig die zijn mannetje staat en zegt wat hij denkt. Met een Leeuw kan de vonk ook overslaan maar skip een Schorpioen of Kreeft, deze persoonlijkheden kunnen je in de weg zitten.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PieterVW (@pietervalentinow)

Stier:
De Stier staat bekend om zijn koppigheid, en dat geldt ook wanneer je opzoek gaat naar je lover. Sta meer open voor mensen die op het eerste gezicht niet meteen jouw type lijken. Een andere Stier zou misschien goed bij je passen maar door jullie sterke persoonlijkheden zou het kunnen gaan botsen. Ga anders opzoek naar een zachtaardige Maagd. Wanneer je iemand om je heen hebt die zelf niet snel koppig doet, kalmeert dit je.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela (@angelatalbert946)

Tweelingen:
Klopt het dat je niet veel lange relaties hebt gehad? En zou je het liefst zoveel mogelijk mensen zou willen leren kennen? Give it a try, liefde is iets moois. Wij denken dat een Weegschaal of Waterman perfect bij jou zal passen. Met deze soort mensen kun je serieuze gesprekken voeren over de onderwerpen die er voor jou echt toe doen. Toch liever wat uitdaging? Ga opzoek naar Vissen want hun flirterige persoonlijkheid in combinatie met het roekeloze zal perfect zijn voor een one night stand. Shht


 

Kreeft:
Jij bent je best wel bewust van je eigen emoties. Wanneer iemand iets dwarszit merk jij dat meteen en je vindt het fijn om over je eigen belevingswereld te praten. Vissen vinden het heerlijk om met je mee te praten over emoties, en een introverte Schorpioen zou ook weleens een perfect match kunnen zijn. Je kunt beter extraverte personen, zoals een Leeuw ontwijken, want communiceren met deze persoonlijkheden kost je te veel energie.


 

Leeuw:
Uhu, perfectionisme past erg goed bij jou. Wanneer je iets graag wilt werk je hard om je doel te bereiken. Elke kans die je krijgt, grijp je. Erkenning van buitenaf vind je fijn dus je hebt graag een partner die jou steunt en volledig achter je staat. Daarom pas je goed bij een zelfverzekerde Ram of een optimistische Boogschutter. Je kunt beter geen Stier kiezen want deze persoonlijkheid vind je waarschijnlijk te koppig.


 

Maagd:
Jij bent vaak best wel hard voor jezelf en dit maakt het niet makkelijker om opzoek te gaan naar love. Het duurt ook wel even voordat je de perfect match zal vinden omdat je constant situaties en gesprekken analyseert. Je wilt niet voor de gek gehouden worden en daarom zoek je naar iemand die je volledig kunt vertrouwen. Een mede-Maagd en een down to earth Steenbok zijn dan ook een goede match.

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zodiac_art__

Weegschaal:
Balans is voor jou the key. Je houdt niet van te kleffe mensen maar ook niet van emotieloze badboys
Je bent bezig met je toekomt en je zal altijd opzoek gaan naar harmonie. Maar het hoeft niet alleen maar serieus te zijn: je hebt ook een luchtige, creatieve kant. Daarom pas je goed bij Watermannen en Steenbokken.


 

Schorpioen:
Een Schorpioen weet vaak meer dan anderen denken. Jij ziet kleine details en stukjes informatie die anderen compleet ontgaan. Je partner zou zich ook weleens goed achter de oren moeten krabben voordat hij bij jou een geintje uithaalt. Volg je intuïtie en luister naar je hart, dan past ieder sterrenbeeld goed bij jou. Zolang je maar niet te wantrouwig ben, dat zorgt ervoor dat mannen je snel jealous vinden.
 


 

Boogschutter:
Jij zal zelfs de schoonheid van een verrotte schoen kunnen zien. Positiviteit is belangrijk voor je – en jij hebt plezier in bijna alles wat je doet. Je kunt het beste opzoek gaan naar iemand die open minded en dromerig is. Een Tweeling of Waterman past perfect bij je. Probeer koppige personen te ontwijken, dit botst.
 


 

Steenbok:
Jij bent iemand die streeft naar het hoogst haalbare. Natuurlijk is het wel fijn dat niemand jou hierin tegenhoudt, we get it girl. Een serieuze Stier of Maagd begrijpt jouw ambitiehonger het beste. Maar een Kreeft zou eventueel ook een goede match kunnen zijn wanneer je opzoek bent naar een stabiele en lange relatie.
 


 

Waterman:
Relaxed en medelevend – dat ben jij. Je weet als geen ander hoe je situaties onafhankelijk benadert en je bent goed in samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. In een relatie kan je goed samen met iemand die een beetje spontaniteit en moed je leven inblaast. Een Leeuw die je uitdaagt om je kracht op te zoeken en die je individualiteit ondersteunt haalt het beste in je naar boven, maar een koppige Stier of een ongeduldige Ram is een minder goed idee.
 


 

Vissen:
Jij bent een super zachtaardig persoon en in een relatie ben je op zoek naar iemand die niet net zo lief is als jij – dat betekent dat een Weegschaal of Boogschutter niet zo’n goed idee zijn voor een stable relatie. Een zachtaardige Schorpioen of een efficiënte Maagd daarentegen kunnen jouw perfect match zijn.
 

Bron: Happinez.nl, Flair.be, CosmopolitanBeeld: iStock, Instagram