News

Andre Hazes is weer single en date nu met (de super knappe) Sarah van Soelen

Je moet haast wel onder een steen geleefd hebben, wil je gemist hebben dat Andre Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn. De knappe Nederlandse volkszanger vond dat hij niet “aan de verwachtingen van Monique” kon voldoen en ging er vandoor. Inmiddels lijkt het erop dat André nu alweer aan het daten is en de gelukkige is de knappe Sarah van Soelen.

Andre Hazes date nu met Sarah van Soelen

Oké: we praten je even bij over de Hazes-gate, mocht je het gemist hebben. Gisteren is zanger Andre Hazes dus weg gegaan bij zijn liefje en de moeder van zijn zoon omdat hij volgens zijn eigen bericht op Instagram niet aan haar verwachtingen kon voldoen. Wij zijn heel benieuwd wat die verwachtingen dan zijn. Anyhow, André laat zijn kleine zoontje Dré achter bij de vrouw waar hij eigenlijk sinds december weer mee verloofd was. Yep, verloofd! Nadat André daarvoor dus weer een halfjaar met presentatrice Bridget Maasland had gedate. Snap jij het nog? Wij ook niet.

“Goede vriendschap”
In ieder geval is de ‘Leef’-zanger nu dus weer single, maar of dat lang gaat duren? Op Instagram schreef hij dat er een hele fijne club is, ene familie Van Soelen, die hem opvangt in deze moeilijke tijden. En laat er tussen die familie nu net een bloedmooie dochter zitten… Waar André nu nog “heel goed mee bevriend is”, maar hij sluit niet uit dat daar iets uit kan opbloeien. Oké Dre. We snappen je ergens wel. Sarah van Soelen is 25 jaar oud en we hebben haar even voor jullie opgezocht op Instagram. Thank us later.

Lees hieronder wat Andre Hazes op Instagram schreef over de breuk met Monique Westenberg:

View post on Instagram
 

En dit is zijn mogelijke nieuwe liefje Sarah van Soelen (25):

View post on Instagram
 

Wonen André en Sarah al samen?

In de breaking news-aflevering van Roddeloog vertellen Fawry en Renee dat André mogelijk al ingetrokken is bij zijn nieuwe lover. Wow! André woonde eerst bij Monique in huis, maar omdat de twee uit elkaar zijn zou de zanger nu geen plek hebben om te wonen. Er is nog niets bevestigd, maar onze roddelkoning Fawry heeft wel heel vaak gelijk… 

Update: André heeft dit bevestigd!

Waar kennen we Sarah van?

Sarah van Soelen is geen onbekende. De influencer werd al een keertje gespot met Lars Veldwijk terwijl hij nog met Monica ging. Fawry en Renee vertellen dat Sarah bekend staat om haar flings met mannen die een vriendin hebben. Fawry noemt haar zelfs de ‘sidechick van de showbizzwereld’. Pijnlijk… Dit klinkt als een goede dosis liefdesdrama.

Shop hier onze favoriete pakken voor de echte boss babe

 

Must reads 👀