News

Monica Geuze komt met een nieuw boek en hij staat vol met eerlijke en onbewerkte foto’s

Het is moeilijk om niet van Monica Geuze gehoord te hebben. Naast vlogger, influencer en presentatrice is ze ook schrijfster. Na het succes van haar eerste boek ‘My Way’ werkt Monica inmiddels aan een tweede boek en dat gaat een wel héél persoonlijk verhaal worden. 

Monica Geuze komt met ‘Unreleased’

Monica Geuze gaat hartstikke lekker! Niet alleen groeit haar Instagram-page de pan uit (halló dikke 1,2 miljoen followers), ook gaat haar YouTube-kanaal hartstikke goed. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar sieradenmerk met bestie Danique Bossers of haar eigen real life soap op Videoland. Monica dropte al langer hints, maar eindelijk is het zo ver. In haar nieuwe boek Unreleased gaat Monica Geuze een heleboel foto’s delen die ze nooit eerder heeft laten zien op haar Instagram pagina. Het wordt dus weer een boek over haarzelf, maar dan met voornamelijk foto’s van zichzelf en over haar leven. Onbewerkt. You go girl!

Unreleased pre-order

In Unreleased zullen niet de foto’s te zien zijn die Monica op Instagram plaatst, of waarmee we haar in magazines zien staan. Het gaat dus om echte, rauwe foto’s, die ze eigenlijk alleen naar vrienden stuurt. Ook vind je in Unreleased foto’s die bij shoots werden ‘weggegooid’ en deelt ze wat foto’s van haar vrienden. familie en Zara-Lizzy. Benieuwd geworden? Het boek verschijnt pas op 30 maart, maar je kunt hem hier alvast pre-orderen. 

Monica Geuze

View post on Instagram
 

Beeld: GettyImages