News

Wow! Temptation Island-Kevin zag er vroeger heel anders uit

Temptation Island is helaas afgelopen, maar er is nog zo veel drama rondom de deelnemers dat er nog genoeg juice is. Zo is er een oude foto van Kevin opgedoken waarop hij er heel anders uitziet. Hij heeft een flinke glow up gehad. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Temptation Island-Kevin heeft een glow up gehad

Temptation Island is al een tijdje afgelopen, maar de gossips blijven nog komen. Eerder vertelde Katrina in een interview de sappige details over het ‘garage-verhaal’. Ook vertelde Denise over de moeilijke tijd na haar avontuur. Naast alle relatie-updates en juicy roddels kwamen wij een oude foto van Kevin a.k.a. Aapje tegen. Spoiler: hij ziet er nu knapper uit!

Een oude foto van Temptation Island-Kevin 

Wij kennen Kevin als een zongebruinde spierbundel, maar dat is hij niet altijd geweest. Dat blijkt uit deze foto die opdook op het Instagram-account van Love Reality. Wij zouden hem absoluut niet herkend hebben. Kevin is fanatiek naar de sportschool geweest en heeft een zonnebankje gepakt. Heb jij motivatie nodig voor de sportschool? Bekijk dan vooral zijn glow up!

View post on Instagram
 

Temptation Island-Kevin en Eva

Kevin is het Temptation avontuur aangegaan samen met zijn liefde Eva. De twee hebben het moeilijk gehad. Even leek het alsof het koppel de test niet zou halen, maar gelukkig klopte dit niet. De lovebirds zijn nog steeds samen en zijn super gelukkig met elkaar! Ook vertellen ze via Instagram dat communicatie de sleutel voor een succesvolle relatie is. Cute!

Temptation Island: een nieuw seizoen

Temptation Island Love or Leave is afgelopen, maar er is goed nieuws. Aan het einde van de laatste aflevering verklapte Monica dat er gegarandeerd een tweede seizoen aankomt! Ze zoeken zelfs nog mensen. Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Dan kan jij jezelf nog opgeven voor het nieuwe seizoen.

Beeld: RTL

Must reads 👀