Fashion

Trendalert! Dit worden de fashiontrends van de lente en zomer 2021

De herfst en winter zijn voorbij. Dat betekent dat de nieuwste lente/zomer collecties al in de meeste winkels liggen! Ben jij een echte fashionista die alles wil weten over de laatste trends? Dan ben jij hier precies goed! Wij hebben de trends van lente/zomer 2021 voor jou opgezocht!

Fashiontrends lente/zomer 2021

Speciaal voor alle fashionista’s hebben wij de nieuwste trends voor de lente/zomer collecties van 2021 opgezocht. 

Bralettes

Goed nieuws voor alle zelfverzekerde meiden. De bralettes komen weer helemal terug! Super comfortabel en heel stylish. De bralette kwam onder andere terug op de catwalk bij Versace en Dior. 

 
View post on Instagram
 

Midriff flossing

Deze naam van deze trend verwijst naar de draden die zich om je middel wikkelen bij de kledingstukken. We zagen deze trend onder andere terug bij Michael Kors en Versace op de catwalk.

View post on Instagram
 

Losse maxi-jurken

Deze super vrouwelijke en dreamy jurken zijn helemaal hot. De jurken zijn gemaakt met doorzichtige en dunne stoffen. Hierdoor is het een hele romantische trend. De jurken waren onder andere te zien op de calwalk bij Valentino en Armani.

 
View post on Instagram
 

Korsetten

Dit eeuwenoude kledingstuk werd vroeger gebruikt om vrouwen slanker te laten lijken. Vandaag de dag kan elke vrouw een korset rocken welke maat jij ook hebt. De korsetten zagen we terug op de catwalk bij Alexander McQueen en Moschino.

View post on Instagram
 

Flared broeken

Deze trend is al een tijdje hot en het ziet ernaar uit dat hij nog lang niet verdwijnt. Ook dit voorjaar is deze broek uit de jaren zeventig nog helemaal in de mode. De broek is onder andere gezien bij Charlotte Knowles en Nensi Dojaka.

 
View post on Instagram
 

Bron: Vogue.nlBeeld: Getty Images

Must reads 👀