News

Temptation Island-Karina onthult alle juicy details van ‘het garage-verhaal’

Temptation Island-Denise en Karina waren te gast bij Reality Check. Tijdens het interview werden er een paar hele pittige vragen gesteld. Vooral Karina moest er aan geloven. In het interview vertelt ze onder andere het garage-verhaal…Juicy!

Temptation Island-Karina: “Greg is beter in bed dan Daryl”

Temptation Island is voorbij, maar dat betekent niet dat er geen juice meer is. In een interview met Denise en Karina worden er hete vragen gesteld over hun tijd na Temptation Island. Karina vertelt dat zij zich een beetje gebruikt voelde door Daryl. “Hij heeft achteraf een paar keer laten vallen dat ik toch niet het meisje ben waar hij normaal mee zou gaan”, vertelt ze. Ook denkt Karina dat Daryl het voor de fame heeft gedaan. Later in het interview zegt Karina nog dat Greg beter is in bed. Daryl was eigenlijk niet zo goed…Auw! Karina vertelde al eerder dat ze heel veel spijt heeft van haar avontuurtje in de villa. Hier staat ze nog steeds achter. “Als ik het terug kon draaien had ik dat gedaan”.

Het garage-verhaal

Karina spilled the tea over het garage-verhaal! Ze had een stiekeme date achter de rug om van Greg. “Er was heel veel gebeurd tussen Greg en mij. Op een gegeven moment was ik aan het praten met een andere jongen. We gingen op date en er was een auto die in een parkeergarage stond. Ja, daar is het een en ander gebeurd…” De situatie zat Greg heel hoog ondanks dat hij zelf ook twee keer is vreemdgegaan, licht Karina toe.

Temptation Island-Denise: “Ik wil een nieuwe ring”

In het interview wordt aan Denise gevraagd of zij haar ring weer terug heeft. “Nee en ik hoef hem ook niet meer terug”, zegt ze hierop. “De ring ging terug het doosje in en is opgeborgen. Het is gewoon verpest nu. Als er een nieuw aanzoek komt dan wil ik een nieuwe ring.” Ook vertelde Denise over alle haatcomments die zij kreeg na Temptation Island. “Ik kreeg haatcomments over mijn Engels en racistische opmerkingen. Zelfs bodyshaming. Dingen als ‘je bent te dik en je kan beter tien kilo afvallen’.” Heftig! Dit is een van de redenen dat Denise een tijdje offline is geweest. Ben je benieuwd naar Denise’s tijd na het programma? Check dat dit interview wat wij met Denise hadden!

Beeld: RTL