Love

Door deze 9 fases ga jij als je een one night stand hebt

fases-one-night-stand

One night stands kunnen super leuk en spannend zijn. Vooral als je al heel lang een crush hebt op iemand en je ein-de-lijk met diegene mee naar huis gaat. Helaas verloopt de avond nooit perfect. Heb jij een one night stand gehad? Dan herken jij deze 9 leuke, spannende en ongemakkelijke fases!

1. De selectie

Voordat je een one night stand hebt moet je natuurlijk iemand selecteren. Misschien heb je al heel lang een crush op iemand. Of het gebeurt heel spontaan. Heb je de goede persoon gevonden? Dan is het tijd voor je versiertrucs!

2. Mee naar huis

Is het gelukt? Dan wordt het tijd om naar huis te gaan. Als jij met de ander meegaat dan zit je vast in de taxi of achterop de fiets. Jullie zijn allebei waarschijnlijk aangeschoten en zijn non-stop met elkaar aan het praten over onzinnige dingen.

3. Het ongemakkelijke moment

Jullie zijn thuis en dan… Je wil niet gelijk bovenop elkaar springen, maar stiekem wil jij dat wel. Er wordt ongemakkelijk een drankje ingeschoken en gepraat over oninteressante dingen. Jij wacht op het goede moment om de eerste move te maken.

4. De daad

Na ongemakkelijk gepraat heb jij de eerste stap gezet en let’s get it on! Vanaf dit moment gaat het allemaal vanzelf toch..? Nope, de droomseks die jij in je hoofd had is niet hoe het werkelijk gaat. Het is nogal klungelig en niet soepel… Maar als jullie eenmaal gewend zijn aan elkaar is het toch wel heel lekker en spannend!

5. Slapen

De seks is over en nu… Het hoogtepunt van de avond is letterlijk en figuurlijk bereikt. Jullie zijn allebei moe, maar blijf je slapen? Misschien kan je toch beter naar huis, of niet? Oké je blijft toch slapen, maar kan je dan knuffelen? Of is dat raar? Zo veel vragen!

6. De volgende ochtend

Ja dit is ongemakkelijk… Je wordt wakker en dan besef jij pas wat er is gebeurd. Sta je er nog steeds achter of heb je stiekem spijt? Natuurlijk heb je ook het ontbijt-dilemma. Moet je blijven eten of zo snel mogelijk weg? Je wil ook niet te lang blijven hangen!

7. Walk of Shame

Op naar huis. Helaas moet je eerst nog de walk op shame overleven… Je make-up zit over je hele gezicht, je stinkt naar alcohol en seks en je hebt de vieze kleren van gisteren nog aan. Iedereen kan in ieder geval zien dat jij een leuke avond hebt gehad.

Lees ook:
Hoe zorg je dat een one night stand uitloopt op méér?

8. Je licht alle vriendinnen in

Je hebt al honderd appjes gekregen “Is het gebeurd? Was het goed? Leef je nog?” Nu is het tijd om iedereen even in te lichten. Je belt al je vriendinnen of stuurt een veel te lange spraakmemo in de groepsapp. Natuurlijk met alle juicy details!

9. Het achteraf nadenken

De laatste fase is het nadenken. Was het een one night stand of kan het meer worden? Voor herhaling vatbaar of niet? Als jij antwoord heb op deze vragen kan je deze spannende avond helemaal afsluiten!

Beeld: Unsplash: Womanizer WOW Tech