Films & Series

Élite Netflix: seizoen 5 is officieel onderweg en dit is alles wat we weten

Élite seizoen 5 komt op Netflix! Dit kondigen twee leden van de cast aan in een super creatieve video. Huh, maar seizoen 4 staat nog niet op Netflix? Nee dat klopt! Het vierde seizoen staat nog nergens online, maar toch is de volgende al onderweg. Exited!

Élite Netflix: seizoen 5

Wij hebben goed nieuws voor alle Élite-fans. Er komt een vijfde seizoen aan! Dit klinkt misschien raar, want seizoen 4 staat nog niet op Netflix. Dat klopt. Helaas heeft het vierde seizoen vertraging opgelopen. Dit komt door de coronapandemie. Wel weten we dat er een aantal nieuwe acteurs en actrices aan de cast zijn toegevoegd. De leerlingen van Las Encinas hebben blijkbaar nog genoeg geheimen om een extra seizoen mee te vullen.

Wanneer sop Netflix?

Seizoen 3 kwam op 13 maart 2020 op Netflix. Alweer een jaar geleden… Over seizoen 4 is nog steeds niet bekend wanneer hij online komt. Wel horen wij gossips over de releasedatum. Volgens sommigen komt seizoen 4 ergens in het begin van 2021 online, maar er is nog niets officieel bevestigd. Dus we zullen nog even moeten wachten. Wanneer seizoen 5 online komt is ook nog onbekend. Ondertussen moeten wij het nog even doen met alle eerdere seizoenen. 

De cast

We weten helaas nog niets over de cast van seizoen 5. In seizoen 4 worden er nieuwe leerlingen aan ons voorgesteld. Waarschijnlijk weten we na het vierde seizoen hoe de cast eruit ziet.

Hoe werd seizoen 5 bevestigd?

De Élite cast deelt groot nieuws nooit met een saai bericht. Ook deze keer niet! Seizoen 5 wordt aangekondigd door middel van een video. In de video versieren Claudia Salas (Rebeca) en Martina Cariddi (nieuw in seizoen 4) een taart, waarmee ze uiteindelijk het grote nieuws bekendmaken. Super creatief! Wil jij de video bekijken? Check hem dan hieronder!

Watch on YouTube

Deze series hebben ook een nieuw seizoen aangekondigd!

The Handmaid’s Tale

Riverdale

Gossip Girl the reboot

Bron: cosmopolitan.com