Lifestyle

Eerste vibrator kopen? Deze sekstoy is helemaal het einde

Een eerste vibrator kopen is altijd spannend. Er zijn zo veel verschillende soorten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In deze periode zit jij vast heel vaak thuis en dan kan een sextoy een spannende toevoeging zijn in de slaapkamer. Wij hebben de perfecte eerste vibrator voor jou uitgezocht!

Eerste vibrator: deze is perfect!

Zo’n eerste vibrator kopen, dat kan best eng zijn. In je hoofd dan vooral, want in de praktijk valt het hartstikke mee! Speciaal voor jou zijn wij opzoek gegaan naar een geschikt trillvriendje voor de eerste keer! Er zijn verschillende soorten vibrators, met trillingen of met luchtdruk. Ook heb je verschillende modellen. Sommige vibrators blijven op je clitoris en weer anderen kan je inbrengen. Als eerste vibrator kan het misschien te heftig zijn om gelijk een vibrator in je vagina te brengen. Daarom adviseren wij om als beginneling een toy te kopen die je op je clitoris kan leggen.

Eerste vibrator

Eerste vibrator: een luchtdruk vibrator

Als eerste sekstoy is een luchtdruk vibrator perfect! Een luchtdruk vibrator leg je over de clitoris heen. Als je hem aanzet dan zuigt de toy je clitoris een beetje naar binnen en drukt hij hem zacht weer naar buiten. Doordat de lucht dus tegen je clitoris drukt, wordt hij gestimuleerd. Fun fact: In 2020 heeft een luchtdruk vibrator de titel ‘Beste Sekstoy’ gekregen en wij snappen wel waarom! Veel meiden die moeite hebben met klaarkomen, zeiden dat het met deze toy wel lukte. Er zijn zelfs meiden die er twee keer achter elkaar van kunnen climaxen! Redenen genoeg dus om een luchtdruk vibrator in je nachtkastje te leggen. 

Satisfyer pro

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is de meest bekende luchtdruk vibrator van heel Nederland. Deze vibrator is uitgeroepen tot de beste sextoy van 2020. Hoe werkt het? De Satisfyer is super easy te gebruiken. Je zet de witte siliconen kop over je clitoris heen. Dan druk je kort op het ronde knopje om hem aan te zetten. Als het goed is voel je dan al een lichte trilling op je clit. Als je hem harder wilt zetten druk je op het plusje en als je hem zachter wilt zetten druk je op het minnetje. That’s it! Ben je ooit zó gemakkelijk naar een heerlijk orgasme gekomen? Je kan een beetje spelen met de snelheid als je dat lekker vindt. Ben je er klaar mee? Dan houd je het ronde knopje lang ingedrukt en dan gaat hij weer uit. Klinkt dit onduidelijk? Check dan de video hieronder nog even!

Schoonmaken van je seksspeeltjes

Het is erg belangrijk om je vibrator schoon te maken nadat je hem hebt gebruikt. Er zijn speciale toycleaners te bestellen. Maar als je hem gelijk na gebruik met lauwwarm water even goed afspoelt werkt dit ook. Bij de Satisfyer kan je de witte kop van het apparaat afhalen. Zo is de vibrator makkelijk schoon te maken. Super simpel dus!

Eerste keer alleen een toy gebruiken

Heb jij je eerste vibrator binnen en ben je helemaal ready om hem te gebruiken? Zorg er dan voor dat je niet gestoord kan worden. Doe je deur op slot of wacht tot je ouders het huis uit zijn. Hierdoor kan jij je volledig focussen op jouw vibrator en het lekkere gevoel. Zet niet gelijk de vibrator op de hoogste stand vol op je clitoris. Dat kan namelijk iets te heftig zijn en heel gevoelig. Begin eerst met je vingers en betrek dan de vibrator bij je potje soloseks.

Eerste keer samen gebruiken

Heb jij een partner en willen jullie samen een vibrator uitproberen? Dit is super spannend en kan een extra boost geven aan jullie seksleven. Als jouw partner jou normaal met zijn/haar/hun vingers of mond verwend heeft je lover meer controle over de bewegingen. Als je partner voor het eerst een vibrator bij jou gebruikt kan dit even wennen zijn. Hoe hard moet je drukken? Staat hij op het goede standje? Communiceer daarom goed met je lover wat jij lekker vindt. Op deze manier kunnen jullie samen tot een hoogtepunt komen!

Lees ook:

– Tips & tricks voor het aanschaffen van een vibrator

– Let’s spice it up: zo maken jij en je lover het weer spannend in de slaapkamer

– 5 feiten over de clitoris die nieuw voor je zijn

 

Beeld: istock